Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
Híreink
Hírek, fontos információk
23 906 678 Ft összegű támogatás a FA-ZON Bútor Gyártó Kft.-nek
2017-05-26.
23 906 678 Ft összegű támogatás a FA-ZON Bútor Gyártó Kft.-nek
A társaság 43 466 688 Ft összköltségű projektjéhez 23 906 678 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a VEKOP-1.2.1-16 - Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében c. felhívás segítségével.
Rentasystem partnertalálkozó és díjátadó
2017-05-25.
Rentasystem partnertalálkozó és díjátadó
Ügyvezetőink részt vettek az üzleti hálózatok szervezésével egybekötött Rentasystem partnertalálkozón és rendezvényen. Az esemény szervezője Rentasystem cégcsoport, melynek küldetése, hogy tartósbérlet (operatív lízing) szolgáltatásokkal a magyarországi kis-és közepes vállalkozások számára elősegítse beruházásaik megvalósítását.
Legújabb támogatás nyertesek
2017-05-25.
Legújabb támogatás nyertesek
Szeretnénk gratulálni ügyfeleinknek a sikeres támogatási igények benyújtásáért. A felsorolt projektek keretén belül beruházásaikhoz, fejlesztéseikhez összesen közel 230 millió Ft támogatásban részesülnek.
Megjelent a Nagyvállalati Beruházás Támogatási program
2017-05-16.
Megjelent a Nagyvállalati Beruházás Támogatási program
Megjelent a Nemzetgazdasági Minisztérium Nagyvállalati Beruházási Támogatási programja, 15 milliárd forintos kerettel. A felhívás célja, hogy az uniós forrásból támogatásban nem részesülő nagyvállalatok a hazai feldolgozóipar növekedéséhez és modernizációjához hozzájáruló beruházásaihoz vissza nem térítendő támogatást biztosítson.
Cégvezetők csúcstalálkozója rendezvény
2017-04-28.
Cégvezetők csúcstalálkozója rendezvény
2017. Április 27-én került megrendezésre a Piac és Profit szervezésében a Cégvezetők Csúcstalálkozója c. konferencia. Az esemény színhelyéül a Gundel étterem szolgált, amely méltó módon prezentálta a rendezvény színvonalát. A konferencia a változásra nyitott, új ismeretekre vágyó cégvezetőknek adott lehetőséget megismerni az új vezetési és menedzsment irányzatokat. Az előadások témái között olyan tárgykörök szerepeltek, mint a cégvezetési és szervezetfejlesztési trendek, a munkaerőpiac kérdései, új vezetési szemléletek, szervezeti modellváltások versenyelőnyei, és a forrásszerzés új útjai. A szervező a gyakorlatias szemléltetés érdekében olyan előadókat vonultatott fel, akik bőséges tapasztalattal rendelkeznek ezekben a témákban. 
Lezajlott a JVSZ egy fontos, K+F témában megrendezett eseménye
2017-04-13.
Lezajlott a JVSZ egy fontos, K+F témában megrendezett eseménye
Április 11-én a Joint Venture Üzleti Szövetség által megrendezett "Vállalati K+F projektek és a magyar adórendszer" c. rendezvény telt házas látogatottsággal zajlott le. A Randisson Béke Hotel adott otthont a kivételesnek mondható eseménynek, amelyen azok a fontos intézmények és szakmai szervezetek, amelyek a hazai K+F témában érintettek, szakértőik által képviseltették magukat. Korábban nem volt még ilyen alkalom, ahol szorosan egy terület köré csoportosulva, a témában jelentős szerepet betöltő szervezetek, intézmények képviselői egymást váltva, saját területüket képviselve számoltak be a K+F projekteket érintő fontos kérdésekről, tudnivalókról, számos gyakorlati példával illusztrálva. A rendezvény moderátora, ügyvezetőnk, Glósz Andrea volt.
Háromszázmillió forint vissza nem térítendő támogatás a mezőkövesdi Kovács Kft.-nek
2017-03-18.
Háromszázmillió forint vissza nem térítendő támogatás a mezőkövesdi Kovács Kft.-nek
A mezőkövesdi Kovács Kft. 301 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el fémmegmunkálási kapacitásai bővítésére irányuló beruházásához, a „Nagyvállalati Beruházási Támogatás” címen meghirdetett pályázaton. A támogatásról szóló határozatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át ünnepélyes keretek között Kovács István ügyvezetőnek.
Közel kétmilliárd forint támogatás a Hungerit Zrt.-nek
2017-03-17.
Közel kétmilliárd forint támogatás a Hungerit Zrt.-nek
Csaknem kétmilliárd forint vissza nem térítendő kormánytámogatást kap a Hungerit Zrt. Ezt az összeget 5,1 milliárd forint összértékű új beruházásaihoz használja majd fel. A projekten belül 120 új munkahelyet hozhat majd létre.
 Hitelkalkulátor – Támpont a vállalkozásoknak
2017-03-16.
Hitelkalkulátor – Támpont a vállalkozásoknak
Sokszor bonyolult adatszolgáltatásra (hivatalos adatok, kimutatások, igazolások) és adminisztrációra van szükség a bankok felé, hogy megtudja, cége hitelképes-e, és mekkora adósságszolgálatot tud vállalni. Ez a folyamat plusz energiát és idő ráfordítást igényel, és ezt nem mindenki tudja teljesíteni. A cégvezetők fejében sokszor felmerül a kérdés, hogy lehet gyorsan és szakszerűen a kívánt információhoz jutni, az adminisztráció terhe nélkül. 
Ha van egy fejlesztési ötlete és/vagy elképzelése, készítsünk belőle kutatás-fejlesztési projektet, és nyerjen hozzá velünk támogatást!
2017-03-15.
Ha van egy fejlesztési ötlete és/vagy elképzelése, készítsünk belőle kutatás-fejlesztési projektet, és nyerjen hozzá velünk támogatást!
Ismét elérhető támogatás kutatás-fejlesztési célokra! A tavalyi év egyik közkedvelt kutatás-fejlesztési pályázatához hasonló konstrukcióban idén megjelent a vállalati K+F tevékenységek támogatását célzó kombinált pénzügyi termék. A pályázat célja, hogy vissza nem térítendő támogatással és kedvezményes kamatozású kölcsönnel segítse a hazai vállalatok kutatás-fejlesztési projektjeinek megvalósítását.
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO