Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.05.12

150 millió forint összegű hitelkeret felállítása az East Milk Kft-nél

Az East Milk Kft. a Budapest Bankot választotta stratégiai kereskedelmi banki partnerként. A Budapest Bank kedvezményes számlavezetési feltételeket, valamint 150 millió forint összegű hitelkeretet biztosít a társaság részére.

Az East Milk Kft. a Budapest Bankot választotta stratégiai kereskedelmi banki partnerként. A Budapest Bank kedvezményes számlavezetési feltételeket, valamint 150 millió forint összegű hitelkeretet biztosít a társaság részére.

 

A nyíregyházi East Milk Kft. 2012-ben kapcsolódott be az iskolatej programba. A társaság gyors növekedést tudott felmutatni ezen a piaci területen, ezért árbevétele 2013-ban már meghaladta a 2 milliárd forint összeget. Ezt a volument a társaság már nem tudta saját forrásai terhére zavartalanul fenntartani, ezért szükségessé vált kereskedelmi banki háttér kialakítása. Erre a régióban aktív hitelezési tevékenységet folytató kereskedelmi bankok között kiírt versenytárgyalás útján került sor. A társaság az ajánlatot adó kereskedelmi bankok közül a Budapest Bankot választotta. A Budapest Bank ajánlata ugyanis a banki költségek és a hitellehetőségek szempontjából is a legkedvezőbbnek bizonyult. A társaságnak nyújtott 150 millió forint összegű hitelkeret jó feltételeket biztosít az üzleti tevékenység zavartalan és költséghatékony finanszírozásához. Társaságunk 2013-ban hozott létre gazdasági tanácsadói együttműködést az East Milk Kft-vel. A kereskedelmi banki partner felkutatása az együttműködés keretében történt. 

Budapest, 2014. április 28.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO