Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.04.14

245 millió forint támogatás élelmiszeripari technológia fejlesztésére

A Bio-Fungi Kft. 245 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el élelmiszeripari kapacitások fejlesztésére társaságunk közreműködésével. Sok sikert kívánunk partnerünknek a támogatott projekt megvalósításához!

 

A Bio-Fungi Kft. stratégiai fejlesztési terve gombaipari vertikum kialakítására irányul. Ennek részeként kerültek megvalósításra 2013-ban, a helyben termesztett, valamint a belföldi termelőktől felvásárolt gomba részbeni feldolgozását biztosító élelmiszeripari kapacitások, a társaság ócsai telephelyén. A feldolgozott gomba iránti kereslet erőteljes növekedése miatt a társaság már 2013-ban a létrehozott élelmiszeripari kapacitások bővítését irányozta elő. Ehhez kedvező forráslehetőséget biztosított az MVH által, az élelmiszeripari tevékenységet folytató vállalatok fejlesztéseihez meghirdetett, ún. ÉLIP pályázat. Ezen a társaság 245 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el. A társaság mintegy 600 millió forint összegű élelmiszeripari fejlesztést kíván végrehajtani a támogatás felhasználásával. A társaság az új fejlesztésre alapozva közel 15 százalékkal tudja bővíteni a nagyobb feldolgozottságú, ezért nagyobb hasznot biztosító termékek, árbevételen belüli arányát.

Budapest, 2014. április 14.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO