Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.04.30

35 millió forint összegű támogatás nyomdaipari innovációs fejlesztésre

A Keskeny és Társai 2001 Kft. 35 millió forint összegű támogatást nyert el nyomdaipari innovációs fejlesztésre társaságunk közreműködésével. A 111 millió forint összköltségvetésű fejlesztés a napokban került sikeresen lezárásra.

 

Az 1990-ben családi vállalkozásként alapított Keskeny és Társai Nyomda napjainkra a hazai ofszet nyomdaipar meghatározó piaci szereplőjévé vált. A társaság erőteljes növekedését az új technológiák széleskörű alkalmazása iránti elkötelezettsége biztosította. ?Folyamatosan elemezzük, és a fizetőképes kereslet feltételezett változásával rendszeresen összevetjük a legújabb technológiai trendeket. Tapasztalatunk szerint, a megfelelő időpontban végrehajtott fejlesztés, különösen, ha az innovatív elemeket is tartalmaz, komoly és masszív versenyelőnyt biztosít. A technológiai innováció és a műszaki fejlesztés, ezért működésünk szerves részévé vált!? ? foglalta össze ifj. Keskeny Árpád kereskedelmi igazgató, a társaság innovációs és műszaki fejlesztési koncepcióját. A napokban befejezésre került 111 millió forint összköltségvetésű fejlesztés is megfelelt ezeknek a feltételeknek. A fejlesztés során beszerzésre került termo-fóliázó és tálcagyártó gépek, valamint az ezekhez kapcsolódó szoftver alkalmazása egyedülállónak tekinthető a hazai ofszet nyomdaiparban. A társaságunk teljes körű projektmenedzsment szolgáltatást nyújtott az innovációs fejlesztés megvalósításához: részt vettünk a projektgenerálásban, a 35 millió forint összegű innovációs támogatás megszerzésében, a támogatás lehívásához szükséges elszámolásban, valamint a kapcsolódó iparjogvédelmi eljárásban. 

Budapest, 2014. április 28.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO