Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.03.17

A hét eredményei: 81 millió forint összegű támogatás partnereinknek

Társaságunk partnerei összesen 81 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyertek el a Közép-Magyarországi Régióban még 2013-ban kiírt, és a héten elbírált komplex technológia- és telephely-fejlesztési pályázatokon. Társaságunk 3 partnerének összesen 430 millió forint összegű pályázatát nyilvánították még eredményesnek, azonban a forráshiány miatt ezek a nyertes pályázatok a keret felszabadulásáig tartaléklistára kerültek.

 

2013 végén újra kiírták a Közép-Magyarországi Régióban a komplex technológia- és a telephely-fejlesztési pályázatokat. Ezekre a kis keretösszeggel meghirdetett, ún. maradványkeretekre, a jelentős bizonytalanság ellenére is viszonylag nagy érdeklődés volt a vállalkozások részéről. Társaságunk 7 db, összesen 560 millió forint összegű támogatásra irányuló pályázatot nyújtott be a komplex technológiafejlesztési, és 2 db, összesen 51 millió forint összegű támogatásra irányuló pályázatot a telephely-fejlesztési kiírásra. A technológiafejlesztési kiírásokra benyújtott pályázataink közül végül 5 db-ot nyilvánítottak eredményesnek. Ezek közül a Dunszt Iparcikk Gyártó Kft. pályázata azonnal megkapta a támogatást, míg a Keskeny és Társai 2001 Kft., a Soós Tészta Kft., valamint a Bányai Bútorok Kft. pályázatai tartaléklistára kerültek. A közreműködő szervezet 2 pályázatot nyilvánított eredménytelenek. Ezek közül az egyik pályázat esetén fellebbezéssel kívánunk élni a döntés ellen. Telephely-fejlesztési pályázataink közül 1 db-ot nyilvánítottak eredményesnek. A döntés alapján a Jég Pék Kft. azonnal megkapta a támogatást. A közreműködő szervezet a megvalósítási hely besorolására vonatkozó bizonytalansága miatt nyilvánított 1 pályázatot eredménytelenek. A nyerteseknek sok sikert kívánunk a megvalósításhoz! A tartaléklistára került pályázatok esetén pedig reméljük, hogy marad még keret az utólagos támogatásra.

Budapest, 2014. március 17.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO