Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.10.07

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kiírta lakossági pályázatait!

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 1 milliárd forinttal támogatja a lakások önálló fűtésrendszerének kazáncserével megvalósuló korszerűsítését, 627,1 millió forinttal támogatja a háztartási gépek cseréjét, valamint 1,1 milliárd forinttal támogatja az ?Otthon Melege Program? keretén belül a lakások homlokzati nyílászáróinak cseréjét.

 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014. szeptember 22. és 2014. szeptember 29-e között kiírta lakossági, magánszemélyek részére megpályázható energiahatékonyság felújítást célzó pályázatait.

A vissza nem térítendő támogatásért azok a magánszemélyek pályázhatnak, akik rendelkeznek érvényes, bejelentett magyarországi tartózkodási hellyel és tulajdonosai, valamint életvitelszerűen lakják a pályázatba benyújtott lakóépületet. A háztartási gépek cseréjénél komoly kritérium még, hogy a pályázó magánszemélynek igazoltan nyugdíjasnak, vagy nagycsaládosnak kell lennie.

A támogatás intenzitása pályázatonként változik:

?      Fűtéskorszerűsítésre az elfogadható költségek 40%-a, de legfeljebb bruttó 650.000 Ft támogatás adható.

?      Homlokzati Nyílászáró cserére az elszámolható költségek 40%-a, de nyílászáró csere esetén legfeljebb bruttó 450.000 Ft támogatás nyújtható, míg plusz árnyékoló beszerelése esetén a bruttó támogatás összeg 520.000 Ft.

?      Háztartási nagygépek cseréje esetén a támogatható rész 50%, vagy A+ kategóriájú gép beszerzése esetén maximum 25.000 Ft, valamint A++ és A+++ kategóriájú gép beszerzése esetén maximum 35.000 Ft, amit a pályázó családok megspórolhatnak.

A részletes pályázati dokumentáció és a bővebb kritériumok a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. pályázatkezelő szerv honlapján (www.emi.hu) érhető el.

Budapest, 2014.10.06.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO