Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.08

A végéhez közeledik a Vállalati Tanácsadás Program pályázatok megvalósítása

Társaságunk sikeresen vett részt akkreditált tanácsadóként a Vállalati Tanácsadás Program keretében elnyert pályázatok megvalósításában. 34 partnerünk részére nyertünk összesen 81.896.900 forint vissza nem térítendő forrást.

 

 

2012-ben került meghirdetésre a ?Vállalati Tanácsadás Program? aminek a célja a kis,- és közép vállalatok részére történő támogatás nyújtása, akkreditált tanácsadók által nyújtott vállalati tanácsadási szolgáltatás igénybevételéhez. Társaságunk nem csak a pályázatok megírásában és elszámolásában vett részt, hanem tanácsadóként is szerepet vállalt a projektek megvalósításában. A tanácsadási projektek megvalósítása során főként kontrolling rendszer kialakítását vállalatuk, illetve pénzügyi átvilágítási és kockázatelemzési tanácsadást nyújtottunk. Eddig 23 partnerünknél zárult sikeresen a pályázatok megvalósítása és elszámolása, aminek eredményeként összesen több mint 65 millió forint támogatást hívtak le a társaságok. Még 5 társaság vár az elszámolás jóváhagyására, hogy lehívhassa a pályázatban elnyert támogatást, ami még további 13,7 millió forintnak megfelelő összeg.

Budapest, 2014. július 7.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO