Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.08.11

Állami kockázati tőke a vállalkozásfejlesztésben

A Széchenyi Kockázati Tőkealap jelentős szerepet kíván vállalni a ? főleg induló vagy fiatal ? kis- és középvállalkozások fejlesztésében: mintegy 3 milliárd forintot fektet be 19 társaságba.

 

A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. feladata a regionális Operatív Programok keretéből létrehozott 14 milliárd forint összegű forrás eljuttatása a magyar kis- és középvállalkozói szektorhoz, meghatározott időre szóló tőkebefektetés formájában. Csuhaj V. Imre, a zrt. vezérigazgatója közleménye szerint az elmúlt hónapokban átvilágították a befektetési forrásért az alaphoz forduló cégeket, értékelték az üzleti terveket, és mindezek alapján mintegy 3 milliárd forint értékű tőkekihelyezésről döntöttek az elmúlt hetekben. Csuhaj V. Imre a forrást jellemzően 100-220 millió forint fejlesztési tőkét kereső magyar vállalkozások számára ajánlja.

Az alap régiónként 2 milliárd forint forráskerettel rendelkezik. Az Észak-magyarországi, a Dél-dunántúli és a Nyugat-dunántúli Régió forráskeretéből még jelentős összeg rendelkezésre áll az alaphoz forduló vállalkozások számára.

Budapest, 2014. augusztus 11.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO