Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.09.24

Az idő hasznos és eredményes kitöltése a pályázatok megjelenéséig!

A pályázatok elhúzódó megjelenése bizonytalanságot eredményez a társaságok életében, akik a kivárás taktikáját követik. Véleményünk szerint ezt az időszakot azonban célszerű egy - akár a hosszabb távú jövőre vonatkozó ? átfogó tervezéssel tölteni. Ez az innovációs lehetőségek számbavételéről, és ezekre alapozva, a pályázati lehetőségek, az adó- és a járulékkedvezmények igénybevételére történő felkészülésről szól.

 

A következő pályázati ciklusban előre láthatóan kiemelt hangsúlyt kap a kutatás-fejlesztés és az innováció. Társaságunk segítséget tud nyújtani partnereinek abban, hogy az innovációs tevékenységek lehetőségét azonosítsák vállalatuknál, valamint, hogy ezeket a lehetőségeket konkrét projekt keretében megfogalmazzák. Szakértő munkatársaink és partnereink szoros együttműködésében létrehozunk egy innovációs kézikönyvet, amely tartalmazza a társaság innovációs stratégiáját, valamint az ebbe illeszthető innovációs projekteket. A kézikönyv létrehozása egy elemzési eljárás. Ennek során átvilágítjuk a társaság termékeit és/vagy szolgáltatásait, az általa hasznosított technológiákat és termelő eszközöket, szervezetét, piaci helyzetét és lehetőségeit, konkurenciáját. Meghatározzuk az erősségeket és a gyengeségeket, rávilágítva az ezekben rejlő lehetőségekre és veszélyekre. Végül ezek alapján kidolgozzuk a társaság üzleti lehetőségeihez legjobban illeszthető innovációs projekteket. Az általunk alkalmazott technológia lehetővé teszi a társaságokban rejlő innovációs potenciál azonosítását, valamint az azokban rejlő üzleti lehetőségek kihasználásának előkészítését: Az innovációs pályázatokban rejlő lehetőségek hatékony kihasználását, valamint a kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységhez kapcsolódó adó- és járulékkedvezmények igénybe vételét is. Társaságunk ezekhez is segítséget tud nyújtani. Vegye igénybe társaságunk innováció menedzsment szolgáltatását!

Budapest, 2014. szeptember 24.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO