Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.23

Az új termékünk fejlesztése és tesztelése befejeződött, elkészült a partner minősítési rendszerünk!

Kollégáink közös erővel kifejlesztettek egy olyan partnerminősítési rendszert, amely képes objektíven osztályozni az egyes partnereket fizetőképességük szerint. Társaságunk a rendszer tesztelése alatt, több mint ezer vállalkozásra elkészítette a minősítését. Az új termékként bevezetésre kerülő partnerminősítési rendszer kiemeli a partnerek fizetési kockázatait, így megkímélve a rendszert alkalmazó társaságokat a behajthatatlan követelésektől és veszteségektől.

 

 Kollégáink kifejlesztettek egy olyan egyszerű partnerminősítési rendszert, amely képes az éves beszámoló adatai alapján objektív minősítést készíteni a partnerekről, akár fizető képesség, akár hitelképesség szempontjából. Ennek köszönhetően a rendszert alkalmazó társaság pontos képet kap partnerei helyzetéről, fizetési kockázatáról, és ehhez egy adószámon kívül semmire nincs szükség. Ez után a vezető eldöntheti, hogy milyen fizetési határidőt szabjon az egyes partnereknek, limiteket állíthat a megrendelésekre, vagy akár fel is függesztheti a partneri kapcsolatot.  Társaságunk az elmúlt két hét során közel 1200 vállalkozáson keresztül tesztelte a minősítési rendszert. A minősítési rendszer segítségével a társaság vezetői célirányosabban és hatékonyabban képesek kezelni a partnerkapcsolataikat, megkímélve magukat a behajthatatlan követelésektől és veszteségektől.

Budapest, 2014. július 21.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO