Corballis Consulting


Magyar- és Írországi irodával működő IT vegyesvállalat, aki főleg légiközlekedési üzemeltetési biztonsági rendszerekkel, ezekhez kapcsolódó szoftverek fejlesztésével és működtetésével foglakoznak. Az arculattervezés során sikerült az eredeti embléma alapgeometriáját megtartani.
tovább >>

Confector


Ablak-ajtó forgalmazással, generálkivitelezéssel, műemlékfelújítással foglakozó vállalkozás. Alapításuk huszadik évfordulára készült el az megújult vizuális kommunikációt tartalmazó kézikönyv és az új irodaház belsőépítészete.
tovább >>

Corvinus egyetem


A 2004-es nyilt pályázaton nyertes munkámmal hosszútávon alkalmazható arculati rendszert fejleszthettem az elmúlt évek alatt. A “Corvinus Classic” a reprezentatív megjelenést hordozó elemeket gyűjti össze
tovább >>

Szentendre város


Valóban összetett – a város jellegéből is fakadó – “színes” arculatot készítettem a pályázat nyerteseként. Számos online (szentendre.hu) és offline felületen működő feladat – közérthető – megoldása volt a cél.
tovább >>

P-Group


Ingatlan beruházással, forgalmazással foglalkozó vállalatcsoporttól kapott vázlat továbbfejlesztésével készült ez a karakteres anyag, ami a leányvállalatok számára is következetes kommunikációt biztosít.
tovább >>

Haarmann Optik


Több évtizede családi vállalkozásként működő Németországi optikai üzletlánc vizuális megjelenése lett “újragondolva”. Az új tervekhez az online, offline médián kívül itt is beletartozott az egységes üzletbelső kialakítása.
tovább >>

MKK Zrt.


A Magyar Követeléskezelő Zrt. minőségi ügyfélkommunikációjának részeként a vizuális arculati rendszer is áttervezésre került. Printmédia, online megjelenések és speciális kiadványok készítése volt a feladatom.
tovább >>

Glósz és Társa Kft.


A magyarországi innováció menedzsment piacon meghatározó súlyú vállalkozás pénzügyi és egyéb szolgáltatási termékeinek fejlesztése eredményezte az arculat frissítés igényét. Ez a folyamat a céges marketing felületeken (online, offline) való megjelenések újratervezését is jelenti.
tovább >>

Profigram Zrt.


A 90-es évek óta használt logó minimális változtatás mellett, korszerű, kifejező vizuális elemekkel együtt szerepel. Az ilyen módon való alkalmazása megfelel a sikeres cég piaci helyzetének vizuális kifejezésére a jövőben is.
tovább >>

Ambitiös


Évek óta bevezetett embléma korszerűsítése látható. A svéd reklámügynökség logójának áttervezését az eredeti képi ötlet megtartása mellett sikerült megoldani.

VIP Properties Kft.


Ingatlan bérbeadással és forgalmazással foglakozó, családias hangulatú cég érezte úgy, hogy ideje az “online tér” számára is újjászületni. A folyamat első lépése természetes a weboldal.

BSI (Budapest Sportiroda)


Az ismert sportszervező cég számára készített logó koncepció a betűk segítségével fejezi ki a mozgás, a futás érzetét. Az ötlet nemcsak márkajelként, hanem szövegkiegészítő (címsorok, szlogenek), nyomdai és belsőépítészeti elemként is funkicionál.

ANDL Kft.