Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.09.15

Egy helyen megtalálja az aktuális finanszírozási lehetőségeket! www.gloszestarsa.hu

Az elmúlt hónapokban jelentős változások történtek a vállalkozások finanszírozásával kapcsolatban. Új banki termékek jelentek meg, illetve a jegybanki alapkamat csökkentésének hatására változtak az egyes bankok termékeinek kondíciói is. A kínálat tehát széles körű, a hitelfelvétel lehetőségei pedig javultak. Most érdemes tehát hitelből finanszíroznia beruházásait, fejlesztéseit, cége működését! Ehhez kívánunk egy egyszerű és hatékony eszközt vállalkozása rendelkezésére bocsátani!

 

Honlapunkon egy helyen találja meg az aktuális finanszírozási lehetőségeket, így feleslegessé válik a hitelekkel kapcsolatos, személyes információszerzés időigényes művelete. Ha felkeresi a www.gloszestarsa.hu oldalt, azonnal kezdheti is a keresést, a Kezdés gombra kattintva. Elsőként ki kell választania, vállalkozása melyik hitelezési kategóriába tartozik: KKV, nagyvállalat vagy mezőgazdasági vállalkozás. A Tovább gombra kattintva, a következő oldalon a hitel célját határozhatja meg. Továbblépve pedig megjelenik minden olyan finanszírozási konstrukció, ami 16 főbb hazai bank és lízingcég kínálatában szerepel. Amellett, hogy a megadott paraméterek alapján kiválasztott finanszírozási lehetőségeket honlapunkon elolvashatja, a teljes lekért adatállományt elküldheti saját e-mail címére is, pdf formátumban!Amennyiben pedig a táblázatban szereplő szavak értelmezése okoz nehézséget, a Segítséget kérek gombra kattintva eljuthat a Fogalomtárig, ahol tematikusan vagy betűrendben olvashatja az Önt érdeklő fogalom meghatározását.

Honlapunkon jelenleg 546 darab banki termék közül válogathat, amelyeknek paramétereit rendszeresen frissítjük. Amennyiben a konstrukciók valamelyike felkeltette érdeklődését, keressen minket az elérhetőségeink egyikén, vagy a honlap Ajánlat, személyes konzultáció funkciója használatával!

Budapest, 2014. szeptember 15.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO