Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.02.17

Egyedülálló finanszírozási megoldás informatikai eszközök bérletéhez

Társaságunk együttműködési megállapodást hozott létre a Rent-A-Server Kft. társasággal. Az együttműködési megállapodás alapján társaságunk a jövőben kedvező feltételű bérleti lehetősé-get is kínálni tud partnerei informatikai fejlesztéseihez.

 

A társaságunk 2013-ben együttműködési megállapodást hozott létre a Magyar Mikrohitelezési Zrt. által irányított cégcsoport részét képező, informatikai és telekommunikációs eszközök bérbeadására szakosodott Rent-A-Server Kft. társasággal. A társaság által kidolgozott rendszerben bérleti (nyíltvégű pénzügyi lízing) konstrukció formájában vehető igénybe finanszírozás informatikai és telekommunikációs eszközök beszerzéséhez. Ez lehetővé teszi a bérleti konstrukció előnyeinek kihasználását, ezeknél, a magyar piacon még hasonló feltételekkel csak korlátozottan finanszírozott eszközöknél is. Az informatikai és a telekommunikációs eszközök esetén kifejezetten kedvező finanszírozási formának tekinthető a nyíltvégű pénzügyi lízing. A gyors avulás miatt, ezeknél az eszközöknél a mindenkori rendelkezésre állás a tulajdonjog megszerzésénél fontosabb szempont. Ezt támogatja az alacsony és továbbvihető kezdő befizetés, az avulási időre jól elosztható, jól tervezhető, a futamidő alatt költségként elszámolható bérleti díj. A Rent-A-Server Kft. által kínált konstrukció előnye, hogy egyedi és dobozos szoftverekre is igénybe vehető. Kérjen ajánlatot közreműködésünkkel!

Budapest, 2014. február 17.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO