Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.08.14

Elérhetőek az új operatív programok

A 2014-2020-as operatív programok Európai Bizottsághoz benyújtott változatai a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal honlapján (www.nth.gov.hu), a tájékoztatási kötelezettségnek megfelelően.

 

A Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal mint a Nemzetgazdasági Minisztérium szakmai háttérintézménye, aktívan részt vesz a 2014-2020-as európai uniós pályázati ciklushoz kapcsolódó operatív programok előkészítésében. Honlapján a GINOP, a TOP és a VEKOP előterjesztett anyagai szerepelnek. A GINOP (Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív program) a magyar gazdaság növekedését szolgálja, célja a szakképzés és a felnőttképzés fejlesztése, a kutatás-fejlesztési tevékenység és a kis- és középvállalkozások támogatása. A TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) az egyes térségek gazdasági növekedését és a foglalkoztatás bővítését veszi célba, a térségi gazdaságfejlesztésen, a befektetők és a lakosság számára vonzó környezet kialakításán, valamint a közösségi szolgáltatások fejlesztésén keresztül. A VEKOP (Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program) a gazdasági teljesítmény fenntartható növelését, a közösségi infrastruktúra fejlesztését, valamint a foglalkoztathatóságot segítő társadalmi környezet fejlesztését kívánja elősegíteni a közép-magyarországi régióban.

A dokumentumokban az Európai Bizottság véleményezését követően változások várhatóak.

Budapest, 2014. augusztus 13.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO