Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2016.02.17

Öt héttel több idő van a fontos K+F-pályázat beadására!

Az eddig jelzett március 7-ről április 18-ra csúsztatta az első értékelési határnapot az 50 milliárdos, GINOP-2.2.1-15 kódszámú K+F pályázatban a felhívás kiírója, illetve több más ponton is lényeges változtatásokat hajtott végre - derült ki a hivatalos kormányzati pályázati oldal közleményéből.

 

A "K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések" című (GINOP-2.2.1-15 kódszámú) felhívás még tavaly november 30-án jelent meg és az eredeti terv az volt, hogy az idén március 7-ig beérkező támogatási igényeket bírálják majd el együtt. A mai közlemény ezen értékelési határnapot öt héttel április 18-ra eltolta, ami feltehetően a beérkezett támogatási igények számával, illetve a kért támogatások volumenével függ össze.

A mai közlemény szerint az is változott, hogy a támogatást igénylő döntése szerint figyelembe vehetők a legalább 50% tulajdonrésszel rendelkező tulajdonos vállalkozások vagy magánszemély tulajdonoson keresztül kapcsolt vállalkozások árbevétel adatai is.

A módosítások tehát összességében a Felhívás alábbi pontjait érintették:

  • A Felhívás 4.3 pontjában (A támogatási kérelem benyújtásának határideje és módja) a módosítást követően az első értékelési szakasz záró dátuma 2016. április 18-ra módosul.

A Felhívás 4.2 pontjában a módosítást követően az projektösszköltség korlát vonatkozásában a támogatást igénylő döntése szerint figyelembe vehetőek a legalább 50% tulajdonrésszel rendelkező tulajdonos vállalkozások vagy magánszemély tulajdonoson keresztül kapcsolt vállalkozások árbevétel adatai is. Ennek megfelelően módosításra került a felhívás 6. és 8. pontja is.

innováció menedzsment

K+F+I

innovációs pályázatok

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO