Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2017-03-18

Háromszázmillió forint vissza nem térítendő támogatás a mezőkövesdi Kovács Kft.-nek

A mezőkövesdi Kovács Kft. 301 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el fémmegmunkálási kapacitásai bővítésére irányuló beruházásához, a „Nagyvállalati Beruházási Támogatás” címen meghirdetett pályázaton. A támogatásról szóló határozatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át ünnepélyes keretek között Kovács István ügyvezetőnek.

 

A mezőkövesdi Kovács Kft. nagyvállalattá vált az elmúlt években, mivel bővülő üzleti tevékenysége körében már 420 főt foglalkoztat. A társaság ezért mára sajnos kiszorult a KKV vállalatok számára meghirdetett európai uniós társfinanszírozású pályázatok köréből. A hasonló helyzetű vállalatok nagy súllyal vesznek részt a magyar gazdaságban, és különösen foglalkoztatásban betöltött szerepük jelentős. A Nemzetgazdasági Minisztérium ezért önálló pályázati programot hirdetett meg ennek a vállalati körnek, amelyre 2016-ban már második alkalommal került sor. A társaság 602 millió forint összegű, fémmegmunkálási kapacitásai bővítésére irányuló beruházásához nyert el 50 % vissza nem térítendő támogatást a program keretében. A beruházás során a vállalat új, innovatív technológiákat vezet be, és mintegy 10 fővel bővíti létszámát 2017-ben. A támogatási határozatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, és Tállai András, a mezőkövesdi körzet országgyűlési képviselője adta át a társaság ügyvezetőjének, ünnepélyes keretek között.

Az eseményről az M1 híradó stábja készített összefoglalót, amelyet az alábbi linkre kattintva tekinthet meg.

Társaságunk közel 10 éve áll pénzügyi és gazdasági tanácsadói kapcsolatban a Kovács Kft.-vel. Ez alatt az idő alatt közel 2 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást közvetítettünk a társaság részére. Ez a 301 millió forint újabb támogatás tovább bővítette a társaságaink között fennálló eredményes pénzügyi tanácsadói kapcsolatot.

Kovács Kft. vissza nem térítendő támogatás

Nagyvállalati beruházási támogatás

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO