Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.11

Hatékonyabb és egyszerűbb nyilvántartó rendszer bevezetése

Ügyfeleink elégedettsége érdekében fontosnak tartjuk a gyors és hatékony ügyfélkiszolgálást. Ennek érdekében társaságunk úgy döntött, hogy a napi működést jelenleg is kiszolgáló ügyfél- és adatnyilvántartó rendszerünket lecseréljük, helyette pedig a nagyobb tudással és egyszerűbb kezelhetőséggel rendelkező Microsoft Dynamics CRM rendszert vezetjük be.

 

A jelenlegi nyilvántartó rendszerünk a mai elvárásokkal szemben már kevésbé korszerű és hatékony. A futó projektek nyomon követése és utógondozása nehézkessé vált, átláthatóságuk mostanra lényegesen nehezebb lett. Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk mellett ez indokolta leginkább a cserét. Az új rendszer, a Microsoft Dynamics CRM, egy egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát és rendkívül sokoldalú ügyfélnyilvántartó rendszer. Lehetővé teszi az ügyféladatok és dokumentumok, valamint az összes futó projekt pontos nyilvántartását, így az ügyféligények kezelése és kiszolgálása az eddigiektől is gyorsabb lesz. A több felhasználós működésnek köszönhetően területi képviselőink az ügyféligényeket folyamatosan tudják majd vezetni akár okostelefonjukról is. Ezzel egy időben pedig tanácsadó kollégáink az aktuális projektekkel tudnak foglalkozni az irodában. Az új rendszer egyedi testre szabása már folyamatban van, bevezetése pedig nyár végére fog megvalósulni. Az őszi pályázati szezonnak már egy megújult és rendkívül hatékony rendszerrel vágunk neki.

Budapest, 2014. július 10.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO