Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2017-03-16

Hitelkalkulátor – Támpont a vállalkozásoknak

Sokszor bonyolult adatszolgáltatásra (hivatalos adatok, kimutatások, igazolások) és adminisztrációra van szükség a bankok felé, hogy megtudja, cége hitelképes-e, és mekkora adósságszolgálatot tud vállalni. Ez a folyamat plusz energiát és idő ráfordítást igényel, és ezt nem mindenki tudja teljesíteni. A cégvezetők fejében sokszor felmerül a kérdés, hogy lehet gyorsan és szakszerűen a kívánt információhoz jutni, az adminisztráció terhe nélkül. 

 

A válasz egy olyan komplex program, amely az Ön által megadott adatok alapján nagy pontossággal meghatározza, hogy hitelképes-e a vállalkozás, és ha igen, mekkora mértékig. Ez az online felületbe épített eszköz egyedi fejlesztés, tapasztalatunkra hagyatkozva, az általunk meghatározott számítási algoritmus alapján. Hasonló elven működő, nagy pontosságú, cégek hitelképességének meghatározására kifejlesztett kalkulátorral még nem találkoztunk. 

Számos hitelkalkulátor elérhető az interneten böngészve. Elég a kulcsszót begépelni a keresőbe. Azonban ezek a programok magánszemélyeknek szólnak, más adatokkal dolgoznak, nem azzal a feltétel rendszerrel működnek, ami egy vállalkozás esetében jellemző, így nincs is esély a célnak megfelelő infomációkat megtudni. Egy jól megszerkesztett hitelkalkulátor egy precízen működő, hasznos döntéselőkészítő eszköz, de az is egy rendkívül fontos kérdés, hogy van-e segítségünkre szakember a megfelelő konstrukció kiválasztásában, ha már ismertek a vállalkozás lehetőségei a hitel területén.


Miben segít az általunk fejlesztett hitelkalkulátor?

 • Azonnali választ ad cége hitelképességével kapcsolatos kérdésre
 • Megállapításra kerül, hogy havonta mekkora törlesztőrészletet tud vállalni
 • Van-e reális esélye vállalkozásának a tervezett hitel felvételére


Kinek ajánljuk?

 • Olyan KKV-knak, amelyek fejlesztéseik finanszírozásához szeretnének külső forrásokat igénybe venni, és keresik a lehetőségeket a megfelelő finanszírozásra
 • Olyan vállalkozásoknak, amelyek területi elhelyezkedésüknél fogva nem tudnak céljaiknak megfelelő forráshoz jutni


Ha a kalkulátorral már sikerült meghatározni a cég hitelképességét, a másik fontos kérdés, hogy hogyan juthat a vállalkozás a célnak megfelelő hitelhez?

Mi a következő lépés?

 1. Kattintson az alábbi képlinkre, és töltse ki a kalkulátort a kért adatokkal
 2. Keresse fel tanácsadóinkat a megfelelő, cégére szabott konstrukció kiválasztásához

"Hogyan juthat az Ön vállalkozása is megfelelő hitelhez."

Ez a címe annak a tanulmánynak, amelyet szakértőnk, Kiss János József úr írt tájékoztatásul a bankok logikájának megértéséhez, hétköznapi nyelvezetben, közérthetően. 

Az írás célja, azoknak a fogalmaknak a közérthető összefoglalása, amelyeket a bankok használnak az ügyfelek minősítéséhez és a bank-ügyfél kapcsolat minőségének meghatározásához. Segít tömören és lényegre törően eligazodni a bankok által kreált különböző fogalmak, definíciók és folyamatok között, illetve, praktikus tanácsokkal segíti a helyes döntési folyamatot. Ezt a tanulmányt az alábbi kép-linkre kattintva letöltheti. 

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a folyamat szakszerű lebonyolításában.

Hitelkalkulátor – Támpont a vállalkozásoknak

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

 • Forrásszerzés
 • Bankkapcsolatok optimalizálása
 • Kontrolling rendszer és módszertan
 • K+F tanúsítás
 • Kereskedői szolgáltatások
 • Pénzügyi projektmenedzsment
 • Innováció menedzsment
 • JLO