Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2017-04-07

Lezajlott a 20. Projektmenedzsment Fórum

Lezajlott a 20. Projektmenedzsment Fórum

Nem mindennapos dolog, hogy nagyobb horderejű projekteken dolgozó szakemberek a saját projektjeik tapasztalatát, hibákat, nehézségeket és sikereket bemutatva osztják meg velünk. A 20. Projektmenedzsment fórum előadásaiban a legújabb menedzsment trendekről, a különböző szakmai területek hatékony együttműködéséről, a projektek sikerét befolyásoló kompetenciákról, a nagyvállalati innovációs projektek tulajdonosi- és operatív felelősségi kérdéseiről, illetve, szervezetfejlesztési-  és módszertani kérdésekről kaphattunk részletesebb képet, gyakorlati példákon keresztül.

 

A HTE által megrendezett 20. Projektmenedzsment fórum is tapasztalt, sokszor közismert projekteken dolgozó szakemberekkel várta látogatóit a Danubius Hotel Arena konferencia termében. A fórumon olyan projektmenedzser szakemberek tartottak előadást, mint Pugner Tamás (Magyar Telekom), Horváth Ádám (Digitális Pedagógiai Módszertani Központ), Schneller Domonkos kabinetfőnök (Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja), és még sok olyan területet képviselő szakember, aki nagyobb jelentőségű projektjeit mutatta be.

Társaságunk képviseletében Glósz Andrea ügyvezetőnk tartott előadást az innováció menedzsment sajátosságairól. Olyan K+F projektekről esett szó, amelyek látszólag sikeresek voltak, de nem tudtak átfordulni az üzleti hasznosítás oldalára. Az előadás főként ezt a kérdést övező problémák feltárásáról szólt, olyan gyakorlati példák segítségével, amelyek jól szemléltették, hogy milyen tipikus hibák következtében vehet rossz irányt a projekt. A tapasztalatok alapján felvázolt 4 olyan kockázati területet, amely a KKV-k esetén a K+F projekteknél előfordul, illetve, ezen problémakörből kiindulva megismerhettük a lehetséges megoldásokat is.

Azok kedvéért, akik nem tudtak eljönni a fórumra, ügyvezetőnk előadását meghallgathatják a következő linkre kattintva:

Innovációs projektek menedzsment sajátosságai hazai KKV-k esetében. Link.

Lezajlott a 20. Projektmenedzsment Fórum

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO