Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2017-03-17

Közel kétmilliárd forint támogatás a Hungerit Zrt.-nek

Csaknem kétmilliárd forint vissza nem térítendő kormánytámogatást kap a Hungerit Zrt. Ezt az összeget 5,1 milliárd forint összértékű új beruházásaihoz használja majd fel. A projekten belül 120 új munkahelyet hozhat majd létre.

 

Az Hungerit Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. több, mint 5 milliárd forint értékű beruházást indított el Szentesen, amelyhez a magyar kormány 1,8 milliárd forint értékű vissza nem térítendő támogatást biztosít. A beruházásnak köszönhetően 120 új munkahely létesül. A kapacitásbővítés számos projektelemet érint, amelyek egyaránt kiterjednek az épület- és technológia-fejlesztésekre. A fejlesztések között szerepel új panírozó üzem létrehozása, a vágó és feldolgozó kapacitás bővítése, köztük egy magyarországon elsőként alkalmazott combfiléző berendezés alkalmazása, új hűtőtárolók, valamint egy biológiai szennyvíztisztító bevezetése. A fejlesztések megvalósításával másfélszeresére nő a termelési kapacitás, amely a külpiaci jelenlét erősödését is eredményezi. 

Tekintse meg az M1 híradó rövid összefoglalóját az eseményről, amelyen ügyvezetőnk, Glósz Andrea is részt vett, hiszen társaságunk is közreműködött a projekt lebonyolításában.

Az eseményről megjelent újságcikk elolvasásához kattintson ide

Támogatás

Hungerit Zrt

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO