Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.03.17

Informatikai fejlesztéssel a hatékonyabb fémöntésért

Az ecseri székhelyű Vághi és Társai Kft. 7 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el társaságunk közreműködésével új vállalatirányítási és informatikai rendszer kialakítá-sához. A társaság fémöntési technológiáját is informatikai támogatással tudja ellátni a támogatott fejlesztésre alapozva.

 

A Vághi és Társai Kft. 1991-ben került megalapításra családi vállalkozásként. Üzleti tevékenysége fémöntésre, valamint fémöntést igénylő gépipari alkatrészek gyártására irányul. A társaság 2011-ben elindított középtávú fejlesztési terve részeként kezdte meg egy új informatikai rendszer kialakítását. Az új rendszer legfontosabb eleme, az iparági sajátosságoknak megfelelő vállalatirányítási rendszer kialakítása volt. A fejlesztés során ezért SAP Business One vállalatirányítási rendszer került beszerzésre. A társaság a rendszer alkalmazását az ipari tevékenységet kiszolgáló irodai felhasználók (beszerzés, elektronikus iratkezelés, CRM, pénzügy, HR, csoportmunka), a raktár (készletgazdálkodás, készletfigyelés, logisztika), a kereskedelem (értékesítés), valamint a vállalatirányítás (pénzügy, kontrolling, döntéstámogatás) területén indította el. Az új vállalatirányítási rendszer bevezetéséhez 6 db érintőképernyős panel PC, 3 db új munkaállomás, 1 db új szerver és 1 db szünetmentes tápegység, valamint 1 db notebook beszerzése is szükségessé vált. A fejlesztés lehetővé tette a távmunka feltételeinek kialakítását is. Társaságunk a 17 millió forint összegű fejlesztéshez szükséges 7 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatás megszerzésében, valamint a támogatás lehívásához szükséges projektmenedzsment feladatokban vett részt.

Budapest, 2014. március 17.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO