Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2015.01.07

Innováció a gyakorlatban!

Az elkövetkezendő időszak fő jelszava és irányvonala az innováció. Az ország vezetése és az EU is abban látja Európa, ezen belül Magyarország kitörési lehetőségét, ha ezen a területen jelentős javulás következik be. A ?MAGYAR TERMÉK? Nonprofit Kft. a Glósz és Társa Kft. közreműködésével a maga részéről úgy járul ehhez hozzá, hogy védjegyhasználóit kapcsolatfelvételre, beszélgetésre, gondolat- és ötletmegosztásra ösztönzi a 2015.01.20. napon, az Univer Product Zrt. Konferenciatermében tartandó évindító innovációs fórumán.

 

A fórumon előadást tart a Glósz és Társa Pénzügyi és Innovációs Tanácsadó Iroda részéről Kiss János József magyar és európai szabadalmi ügyvivő, innovációs és iparjogvédelmi szakmérnök.

Az ?Innováció a gyakorlatban ? Az innovációról a vállalkozásoknak egyszerűen? című előadásában a Glósz és Társa által kifejlesztett és a hétköznapokban sikeresen alkalmazott innováció menedzsment technológia lépésein keresztül mutatja be, hogy milyen feladatok és problémák merülnek fel a gyakorlatban az innovációval kapcsolatban, és ezeket hogyan lehet egyszerűen és hatékonyan megvalósítani. Bemutatásra kerülnek a Glósz és Társa gyakorlatában keletkezett esettanulmányokon keresztül, hogy hogyan működik, milyen előnyöket és megtérülési feltételeket biztosított az innováció menedzsment azoknál a vállalkozásoknál, akik alkalmazták. Az előadásban ismertetésre kerül a az innováció menedzsment jogszabályi környezete is.

Budapest, 2015.01.07

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO