Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2015.09.21

Innováció menedzsment honlap

Az innováció optimális, jogszerű és hatékony lebonyolítása speciális felkészültséget igényel, az idevágó intézkedések összessége az innováció menedzsment.

 

Fókuszban az innováció menedzsment

A Glósz és Tsa Kft. tevékenységi körének egyik meghatározó eleme az innováció menedzsment, amelynek keretében a piacon működő vállalkozások innovációs és K+F tevékenységét segítik meg szakértőink olyan gazdasági és iparjogvédelmi intézkedések összességével, amelyek biztosítják a jogszerűséget, és az optimális gazdasági megtérülést.

A két évtizede működő cégünknél gazdasági, innovációs és iparjogvédelmi szakemberek vezetik végig a fejlesztést végző vállalkozást, azok szakembereit a kutatás-fejlesztési és az innovációs projektek megvalósítási folyamatán.
Az innováció menedzsment speciális felkészültséget és tapasztalatot kíván meg, amellyel a vállalkozások, a kis- és közepes vállalkozások többsége ebben a komplexitásban általában nem rendelkezik. A jogi, iparjogvédelmi teendők szakszerű elvégzése alapkövetelmény, a K+F minősítés növeli a pályázati forráshoz jutás esélyét és adókedvezményre jogosít, a gazdaságilag és logikailag jól előkészített és felépített projekt pedig kordában tartja a költségeket és maximalizálja a megtérülést.

Az innováció menedzsment összetettsége kevesek előtt ismert és ezért is döntöttünk úgy, hogy útjára indatjuk az innováció menedzsment weboldalt, ahol a látogatók könnyedén áttekinthetik a terület elemeit, a kapcsolódó szolgáltatásokat, referenciáinkat és böngészhetnek az innováció management terület aktuális hírei között.

Jó böngészést kívánunk!

innováció menedzsmet weboldal

 

innováció

K+F

innováció menedzsment

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO