Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2015.07.11

Innováció menedzsment oktatás Debrecenben

Hajdú-Bihar megyei cégek, cégvezetők az Innováció Menedzsment elméleti alapjaival és a professzionális és gazdaságos gyakorlati megvalósításával ismerkedtek egy 3 napos oktatás keretében a Glósz és Társa előadásában.

 

INNOVÁCIÓ MENEDZSMENT - Glósz AndreaA Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Tudás-Park” projekt keretében vállalati folyamatmenedzsment és innováció menedzsment szakmai napokat szervezett júniusban Debrecenben mikro- kis és középvállalkozások tulajdonosai/vezetői számára.

Az innováció menedzsment témakörben a szakmai előadásokat és az azt követő konzultációkat Glósz Andrea ügyvezető PM. szakértő és Kiss János József szabadalmi ügyvivő, innovációs és iparjogvédelmi szakmérnök tartották meg a 3 napos innovációs oktatás keretében a szép számmal megjelent Hajdú-Bihar megyei vállalkozásoknak.

A résztvevők a nagy meleg ellenére nyitottan és érdeklődve hallgatták a komoly témájú, de játékos előadásokat. Az oktatás témája volt az Innováció menedzsment folyamat és részei, K+F projektek biztonságos megvalósítása, a szellemi tulajdonnal kapcsolatos tudnivalók és természetesen a hatékony felkészülés a hamarosan megjelenő K+F pályázatokra

Reméljük, hogy az oktatás hallgatói, érdeklődői majd saját vállalkozásaikon belül is könnyedén tudják kamatoztatni az innováció menedzsmentről hallottakat 

Az Innováció menedzsmentről bővebben alábbi linkeken olvashat:

Az innováció menedzsment folyamata »
K+F tanúsítvány, tanúsítás »

Innováció menedzsment

K+F

K+F tanúsítás

oktatás

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO