Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.11.11

Innovációs együttműködés az ASS BERENDEZÉSI RENDSZEREK Bt.-vel

Társaságunk kutatás-fejlesztési és innovációs projektek hatékony kezelésére irányuló oktatást tartott az ASS BERENDEZÉSI RENDSZEREK Ipari Bt. számára a cég makói telephelyén.

 

Feladatunk a K+F+I projektek generálásához, megszervezéséhez, lebonyolításához és adminisztrálásához (a továbbiakban együttesen: innovációs projektmenedzsment) szükséges ismeretanyag átadása volt, elméleti oktatás keretében. Ez magába foglalta a K+F+I tevékenység keretét adó jogszabályok ismertetését, az általunk alkalmazott innovációs projektmenedzsment-rendszer elemeinek bemutatását, a K+F+I projekt tervezéséhez szükséges modell tartalmának és alkalmazásának bemutatását, a K+F minősítés sikeres lebonyolításához szükséges feltételek bemutatását, az innovációs projektmenedzsment számviteli és adózási összefüggéseinek bemutatását, valamint az innovációs projektmenedzsment hatékony gyakorlati alkalmazásához szükséges eszközrendszer bemutatását.

Az együttműködés jelentőségét emeli az, hogy az ASS BERENDEZÉSI RENDSZEREK Bt. a német ASS Csoport tagjaként több uniós országban végez üzleti partnereivel közös kutatás?fejlesztési tevékenységet.

Budapest, 2014. november 10.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO