Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.05.30

Innovációval a versenyképesség javításáért

Társaságunk együttműködési megállapodást hozott létre a kazincbarcikai Ongropack Kft.-vel és a nyíregyházi Hungaro Chemicals Kft.-vel innovációs stratégia kidolgozására. Mindkét társaság kiemelt hangsúlyt kíván helyezni az innovációra a következő 3-5 évben, ezért részletes innovációs stratégiát kívá

Társaságunk együttműködési megállapodást hozott létre a kazincbarcikai Ongropack Kft.-vel és a nyíregyházi Hungaro Chemicals Kft.-vel innovációs stratégia kidolgozására. Mindkét társaság kiemelt hangsúlyt kíván helyezni az innovációra a következő 3-5 évben, ezért részletes innovációs stratégiát kíván kialakítani társaságunk közreműködésével.

 

A műanyag csomagolóanyagok gyártására szakosodott kazincbarcikai Ongropack Kft., valamint a higiéniai termékek és rendszerek gyártásával foglalkozó nyíregyházi Hungaro Chemicals Kft. nagy hangsúlyt kíván fektetni az innovációra a következő években. Mindkét társaság saját fejlesztésű termékeivel vesz részt a piaci versenyben, ezért a korszerű műszaki tartalom és a versenyképes ár/érték arány fenntartásának kiemelkedő jelentősége van verseny- és életképességük szempontjából. A fejlesztendő területek feltárása, a fejlesztési irányok kijelölése, a fejlesztési projektek tartalmának meghatározása, és a rendelkezésre álló erőforrások hatékony felhasználása, egy átgondolt, részletekben menő innovációs stratégia kialakítását igényli mindkét társaság esetén. Ehhez szükséges egy olyan külső szakértő igénybevétele, aki szervezi, irányítja és formában önti az ezekre a kérdésekre választ adó innovációs stratégiát. Társaságunk megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal rendelkezik az innovációs stratégiák létrehozásához, melyet a JLO Johnny Little Organization védjeggyel megkülönböztetett üzletágunk keretében nyújtunk ügyfeleinknek. Tevékenységünk ipar- és szerzői jogvédelmi, valamint innovációs-menedzsment szolgáltatásokra irányul, ezért hatékonyan közre tudunk működni az innovációs stratégiák kialakításában. Tapasztalatok szerint, az innovációs stratégiai kialakítása a pályázati rendszerben rejlő lehetőségek kihasználását is javítja, mivel előre fel lehet készülni az új pályázatokra. Ez jelentős egyszerűsíti és hatékonyabbá teszi az innovációs pályázatok nyújtotta lehetőségek kihasználását!

Budapest, 2014. június 1.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO