Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.08.14

Jelentős tőkeemelés a győri Pannon Tools-nál

A Széchenyi Tőkealap és magyar magánszemélyek konzorciuma 220 millió forint összegű tőkeemelést hajtott végre társaságunk közreműködésével a győri Pannon Tools Korlátolt Felelősségű Társaságnál. A tőkeemelés célja a társaság középtávú üzleti tervének finanszírozása.

A Széchenyi Tőkealap és magyar magánszemélyek konzorciuma 220 millió forint összegű tőkeemelést hajtott végre társaságunk közreműködésével a győri Pannon Tools Korlátolt Felelősségű Társaságnál. A tőkeemelés célja a társaság középtávú üzleti tervének finanszírozása.

 

A győri Pannon Tools a kilencvenes évek elején alapított magyar családi vállalkozás. A társaság egyedi ipari szerszámok gyártásával, valamint sajtolt lemez alkatrészek gyártással foglalkozik.  A társaság árbevételének jelentős része autóipari beszállítói tevékenységből származik. A társaság olyan volumenű új autóipari beszállítói együttműködést tudott kialakítani az elmúlt 12 hónap folyamán, amelyhez saját pénzeszközei már nem megfelelőek. A társaság ezt a tőkehiányt tudta pótolni a Széchenyi Tőkealap és a magyar magánszemélyek konzorciuma által, készpénzben végrehajtott tőkeemeléssel. A 220 millió forint összegű tőkeemelésre, két részletben kerül sor, a következő 4 hónapban. A társaság az új beszállítói együttműködések forgóeszközigényének finanszírozására kívánja felhasználni a tőkeemelés teljes összegét. A társaság 3,5-4,5 milliárd forintra tudja bővíteni árbevételét az új beszállítói együttműködésekre alapozva, 2-3 éven belül. Társaságunk pénzügyi tanácsadóként vett részt a tőkebevonásra irányuló folyamatban.

Budapest, 2014. augusztus 13.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO