Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.18

Kamarai tagok támogatása Csongrád megyében

Az utóbbi években a vállalkozások fejlesztéseikhez, beruházásaikhoz előszeretettel választották a pályázati úton elnyerhető, vissza nem térítendő támogatásokat, visszatérítendő forrásokat gyakran nem, vagy csak ennek kiegészítésére vettek igénybe. Most, hogy pályázati kiírás alig van, a kedvezményes hitelkonstrukciók kerültek előtérbe. Érdemes azonban tudni arról, hogy kedvezményes, visszatérítendő forrást nem csak hitelintézetektől lehet igénybe venni.

 

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara saját pénzügyi alapjából írt ki pályázatot a kamarai tagok (akik kamarai tagdíjat fizetnek) gazdaság- és kereskedelemfejlesztésére, illetve kutatás-fejlesztésre és innovációra. A pályázati cél elég általános és átfogó, így amely vállalkozásnak forrásra van szüksége, rá tudja építeni valamely projektjét. A finanszírozható költségek között telephely vásárlásától az eszközbeszerzésen és az innovációs eredmények hasznosításán keresztül a kiállításokon való részvétel vagy az export fejlesztési célokat szolgáló tanulmány elkészítése is szerepel. A visszatérítendő támogatás kamatmentes, összege legfeljebb 6 millió forint, futamideje 3 év. A vállalkozásnak 50% saját forrással kell rendelkeznie. A pályázatokat 2014. szeptember 30-ig kell eljuttatni a kamarához személyesen vagy postai úton.

Bővebb információ a kamara honlapján (http://www.csmkik.hu/hu/csmkik/kamarai-penzugyi-alapok-2014-ii-fordulo-11601) található.

Budapest, 2014. július 18.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO