Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.14

Kedvező hitel- és lízinglehetőségek állatorvosok igényeire szabva

Az állatorvosok vállalkozásainak működéséhez fejlesztéséhez most érdemes kedvező kamatozású hitel- és lízing konstrukcióban állatorvosi diagnosztikai eszközöket, műszereket vásárolni. A kamat lízing esetén már 2.5% alatt jár.

 

Kedvező hitel- és lízinglehetőségek állatorvosok igényeire szabva

Az állatorvosok vállalkozásainak működéséhez, fejlesztéséhez most érdemes kedvező kamatozású hitel- és lízing konstrukcióban állatorvosi diagnosztikai eszközöket, műszereket vásárolni. A kamat lízing esetén már 2.5% alatt jár.

A brüsszeli milliárdok megérkezésére még várni kell. Az Ügyfelek széleskörű kiszolgálása érdekében azonban szükséges a folyamatos fejlesztés.  A pályázati pénzek hiányában ez a Bankok és Lízingcégek szolgáltatásinak igénybevételével oldható meg. A széleskörű lehetőségek, a kedvező kamat, futamidő és biztosíték feltételek miatt most érdemes a hitel- és lízingpiac felé fordulni. Társaságunk 2008-óta ápol jó kapcsolatot az állatgyógyászati termékeket és diagnosztikai eszközöket is forgalmazó Tolnagro csoporttal. Az egyedi hitel- és lízinglehetőségek széleskörű kínálatban most a Tolnagro csoporttal vállvetve segítünk megtalálni a megfelelő eszköz megszerzéséhez a személyre szabott konstrukciót, és teljeskörűen bonyolítjuk a folyamatot.

Budapest, 2014. július 14.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO