Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.02.06

Kereskedelmi és logisztikai központ megvalósítása társaságunk közreműködésével

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Állatkórház Kft. 166 millió forint összegű fejlesztést hajtott végre Nyíregyházán 2013-ban, amelyhez 58 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el társaságunk közreműködésével.

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Állatkórház Kft. (a továbbiakban: társaság) az állatgyógyászati termékek forgalmazása területén magyarországi piacvezető Tolnagro Csoport (a továbbiakban: Csoport) része. A Csoport egyik kiemelkedő fejlesztési törekvése a magyar piac hatékony kiszolgálásához szükséges kereskedelmi és logisztikai feltételek maradéktalan megteremtése. A társaság által végrehajtott fejlesztés ennek részeként került megvalósításra, az északkelet-magyarországi piac versenyképes feltételekkel történő kiszolgálási feltételeinek biztosítására. A fejlesztés során 1204 négyzetméter alapterületű, korszerű kereskedelmi és logisztikai központ került megvalósításra. Ebben egy állatgyógyászati kiskereskedelmi és hobbiállat szaküzlet, valamint egy korszerű állatgyógyászati raktár került kialakításra. A raktárban a Csoport közreműködésével fejlesztett polchelyes raktározási és logisztikai rendszer kerül bevezetésre. A fejlesztés két szakaszban került megvalósításra. A társaság a fejlesztés második szakaszához pályázott és nyert el 58 millió forint összegű támogatást, az Európai Unió társfinanszírozásával működtetett Gazdaságfejlesztési Operatív Programban. Társaságunk a pályázati projekt lebonyolításában vett részt, amely a pályázat elkészítésétől, az elszámolások lebonyolításáig tartó, teljes projektmenedzsment folyamatot foglalta magában. A társaság 2013-ban vette használatba a fejlesztés során megvalósított eszközöket, a pályázathoz kapcsolódó feladatok pedig 2014. február hónapban fejeződtek be.

Budapest, 2014. február 5.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO