Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
Kereskedői szolgáltatások

Finanszírozás kereskedőknek

A probléma

FORRÁS- ÉS/VAGY INFORMÁCIÓHIÁNY?

Termelőeszközöket ma már csak kedvező finanszírozási konstrukcióval lehet eladni. A vevőkért folytatott harc ezért egyre inkább a jó finanszírozási feltételek biztosításáról szól. Cégének is jó pénzügyi megoldást kell találnia, mert a versenyképesség készlet, infrastruktúra és szervezet fenntartását igényli. A piacon azonban hiány van forrásból. De tényleg forráshiány van, vagy csak Ön nem rendelkezik megfelelő információval?

A kihívás

BIZTOS FINANSZÍROZÁSI HÁTTÉR

A kérdés megválaszolásához jó információs és finanszírozási háttér lenne szükséges. Ennek a megteremtése azonban nem egyszerű! A finanszírozási piac folytonos változásban van, ezért tájékozottnak kell lenni. A vevők finanszírozási igényének kiszolgálása szakértelmet igényel. Saját hitelügyeinek bonyolítása pedig csak szaporítja gondjait. Szakmailag is felkészültnek kell lenni. Mindez ember, idő és pénz! Hát ez valóban kihívás!

A megoldás

EGY KÉZBŐL NYÚJTOTT ÜGYINTÉZÉS CÉGÉNEK ÉS VEVŐINKNEK

Mi a módja, hogy ne kelljen saját szervezetet felállítania? Hogyan tudja elkerülni, hogy szétaprózódjon a különböző gazdasági, pénzügyi és pályázati tanácsadók eljárási rendjében? Egy kézben kell összpontosulnia mindazon információnak, szakértelemnek és kapacitásnak, melyet ügyfélként az Ön cége, és cégének ügyfelei is igényelnek. Társaságunk kereskedők részére kialakított szolgáltatása biztosítja e kihívások kezelését. Társaságunk 20 éve folytat forrásszerzéshez kapcsolódó pénzügyi tanácsadói tevékenységet, ezért birtokolja az ehhez szükséges szakértelmet és technológiát. Társaságunkkal együttműködve egy kézből biztosítani tudja a versenyképes szolgáltatáshoz szükséges finanszírozás és információs hátterét.

Finanszírozási ügylet kereskedőknek

A lebonyolítás

SZÖVETKEZÜNK CÉGÉVEL A MEGOLDÁSRA

Szolgáltatásunkat egy kézből nyújtjuk cége és ügyfelei részére, hogy hatékony partnerei legyünk!

Ügyfelei esetén: Folyamatosan információval látjuk el az Ön által forgalmazott eszközök értékesítéséhez, és az ügyfelei finanszírozásához elérhető lehetőségekről. Elvégezzük ügyfelei hitelképességi és/vagy pályázati jogosultsági minősítését. Kiválasztjuk és versenyeztetjük a lehetséges finanszírozókat, a legkedvezőbb finanszírozási lehetőség biztosítása céljából. Elkészítjük a forrásszerzéshez szükséges dokumentációt, és lebonyolítjuk a forrásbevonáshoz szükséges pénzintézeti és/vagy pályázati eljárást. Közreműködünk a finanszírozási és/vagy a támogatási szerződés megkötésében, a projektek lebonyolításában, amíg a pénzintézeti vagy a támogatási forrás teljes összege lehívásra kerül. Egyedi megoldásokat dolgozunk ki, amellyel versenytársaihoz mérten előnybe kerülhet a piacon.

Cége vonatkozásában: Felkutatjuk a cége aktuális finanszírozási igényéhez legkedvezőbb forráslehetőségeket, és lebonyolítjuk a forrásszerzéshez szükséges eljárást. Gazdasági tanácsadást nyújtunk, hogy cége megőrizze vagy megszerezze hitelképességét. 

Szolgáltatásunk teljes körű: Információval látjuk el, szervezzük és bonyolítjuk a finanszírozási folyamatot cége és ügyfelei részére.

Az eredmény

FORGALOMNÖVEKEDÉS, JAVULÓ VEVŐI ELÉGEDETTSÉG,
MEGNÖVEKEDETT HITELKERET

Kereskedők részére kialakított szolgáltatásunk több területen hozhat eredményt:

  • Partnerünk fém- és szerszámipari gépek és berendezések kereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Ügyfelei részére társaságunk teljes körű pályázati tanácsadói szolgáltatást nyújt. Együttműködésünk kialakítása óta ügyfelünk forgalma átlagosan évi 35%-kal bővült. Az ügyfelek részére nyújtott teljes körű szolgáltatás miatt a vevői elégedettséget kifejező mutatói átlagosan 24%-kal javultak. A pályázati támogatások jobb hatásfokkal történő lehívása miatt likviditása folyamatosan javul, ezért a növekvő forgalom ellenére 10%-kal kevesebb hitel felvételére kényszerült.

  • Partnerünk nyomdai berendezések forgalmazásával foglalkozik. A kínálatában szereplő nyomdai berendezéseknek jelentős finanszírozási igénye van. A forgalmazott termékkörhöz mérten alacsony tőkeellátottsága egyre erősebben korlátozta versenyképességét, mivel nem tudta megfelelő hatékonysággal előfinanszírozni vevői megrendeléseit. A társaságunk segítségével végrehajtott mérlegmenedzsmentre alapozva, 1 év alatt megfelelő szintre tudta javítani hitelképességét. Ezt követően, társaságunk 3 kereskedelmi bank versenyeztetésével, kedvező feltételű kereskedelmi banki hitelhez jutatta. A megnövekedett finanszírozási keret lehetővé tette forgalma 27%-kal történő bővítését, már a hitelkeret megnyitását követő első évben.

A megtérülés

Szolgáltatásunk értéke

Ügyfelei részére nyújtott szolgáltatásunkat ügyfelei fizetik, ezért az Ön cége csak a hasznokat élvezi.
A cége számára nyújtott szolgáltatások térítésmentesek, ha ügyfeleit kiszolgálhatjuk. A megtérülés mértéke csak Önön múlik. Nyomdai berendezések forgalmazásával foglalkozó partnerünk esetén a megtakarítás 14,2-szeres megtérülést hozott díjazásunkra vetítve. Szolgáltatásunk megtérül, ezért érdemes szolgáltatásunkba fektetni!

További információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, 
vagy töltse le ismertetőnket.
  

kereskedői szolgáltatás

Friss hírek
2019-01-07.
KKV-k eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén
A pályázat 2019. február 20-tól beadható. A pályázat benyújtására várhatóan 1 nap áll rendelkezésre.
2018-11-09.
Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok számára
A pályázat még 2018.12.03. napig benyújtható
2018-11-09.
Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermékkel
A pályázat még 2019.02.28. napig benyújtható
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Kereskedői szolgáltatások

Töltse le ismeretetőnket, és tájékozódjon, hogyan tudja biztosítani a versenyképes kereskedői tevékenységhez szükséges
finanszírozási és információs hátteret!

Letöltöm

  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO