Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2015.01.06

Komplex vállalat technológia fejlesztés az Árkossy Bútor Kft-nél!

Az Árkossy Bútor Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. több mint 36 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból. A projekt a ?Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára? pályázati kiírás keretében valósul meg. A projekt összköltsége meghaladta a 91 millió forintot. A Glósz és Társa Kft. az Árkossy Bútor Kft-t a pályázat megírásában, valamint a projektmenedzsmenti feladatok ellátásában segíti.

 

A társaság egy családi tulajdonban lévő vállalkozás, melynek legfőbb tevékenysége a bútorgyártás. A társaság magas színvonalú, egyedi és design bútorok tervezésével és gyártásával foglalkozik, melyeket a lakosság mellett közületek részére is értékesít. A társaság hosszú távú stratégiai célja a versenyképesség, innovációs és adaptációs képesség erősítése, melynek során a magasabb hozzáadott értékkel rendelkező termékek arányának növelését kívánja megvalósítani gyártási tevékenysége során. A piaci igényekhez való alkalmazkodás mellett a vevői igények minél magasabb szintű kiszolgálására törekszik, ennek érdekében valósította meg technológiai fejlesztését, melynek segítségével jelentős lépést tud tenni a versenyképességének növelése érdekében. A projekt során infrastrukturális és ingatlan beruházást valósított meg a társaság, melynek során bővítésre került az irodai egység, valamint kialakításra került egy bemutató terem és korszerűsítésre került a gyengeáramú világítás és számítástechnikai vezetékrendszer is. Ezen felül kiépítésre került a gyártóüzem sűrített levegős rendszere is, ami a gyártóeszközök működéséhez szükséges, valamint kialakításra került a felületkezelő üzemrész is. Az építési beruházáson felül eszközbeszerzés is történt, így beszerzésre került 1 db Zsugorfóliázó csomagológép, 1 db Vákumprés membrán, 1 db Homlokvillás targonca, 1 db Csavarkompresszor, 1 db Szalagcsiszoló, 2 db Béka 1800 mm-es villahosszal és 1 db Töltőemelő is. A gépek és az épület is a befejezést követően azonnal integrálódott a társaság mindennapi munkafolyamataiba.

Budapest, 2015.01.06

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO