Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2015.01.20

Komplex vállalati technológia fejlesztés a Detki Keksz Édesipari Kft.-nél!

A Detki Keksz Édesipari Kft. közel 148 millió Ft-ot nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból. A projekt a komplex vállalati technológiai fejlesztés megvalósítására irányult, melynek során a társaság raktárkapacitásának fejlesztése mellett a gyártástechnológia és az információs technológia fejlesztése volt a legfőbb cél. A projekt keretében, az eszközbeszerzés során 1 db Sült Snack fűszerezési és elosztási rendszer ? gyártósor, 1 db Snack gyártósorhoz tartozó szállító szalag, 1 db kréker mérésére és csomagolására szolgáló ITPS rendszer, 1 db Raklap csomagológép és 1 db Crown RC5515 targonca került beszerzésre és üzembe helyezésre a társaságnál. Az információs technológiai fejlesztés során a szoftverfejlesztés keretében a QLM WaProM raktárirányítási rendszer került beszerzésre. A Glósz és Társa Kft. a pályázat elkészítésével és az elszámolási dokumentáció benyújtásával segédkezett a sikeres projekt megvalósításában.

 

A Detki Keksz Édesipari Kft. magánszemélyek és szakmai befektetők által alapított, édesipari lisztes termékek gyártásával foglalkozó cég, amely jelentős piaci részesedéssel rendelkezik a magyarországi piacon. A társaság a verseny- és adaptációs képességének folyamatos javítására törekszik, melynek az önköltségi szintek csökkentése mellett a termékek minőségének javítása és az új termékek fejlesztésének lehetősége az elsődleges cél. A piaci igényekhez való alkalmazkodás mellett a társaság fő célkitűzése a vevői igények minél magasabb szintű kiszolgálása. Ennek érdekében valósította meg a társaság a technológiai fejlesztését, melynek segítségével jelentős lépést tud tenni a versenyképességének további növeléséhez. A projekt megvalósításának eredményeképp a társaság versenyképességének növelése mellett erősíteni tudja innovációs, adaptációs képességét, valamint bővíteni tudja termékpalettáját.

Budapest, 2015.01.19

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO