Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.11.17

Komplex Vállalati Technológia-Fejlesztés A Szerform Kft.-Nél

A SZERFORM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. közel 19 millió Ft-ot nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott pályázati keretből, az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológia fejlesztés Operatív Programja keretében. A támogatás lehetővé tette a társaság számára, a székesfehérvári telephelyén meglévő épület új irodaépülettel való bővítését, melyhez kapcsolódóan útépítés és egy motoros kapu kiépítésére is sor került. A társaság a támogatásból továbbá 1 új laptop megvásárlását valósította meg. A Glósz és Társa Kft. a pályázat írásával, valamint a projektmenedzsmenti feladatok ellátásával támogatja a társaságot.

 

 

A Szerform Kft-t két magánszemély alakította 2005-ben. A társaság 100% magyar tulajdonú, fő tevékenysége a szerszámgyártás, ezen belül süllyesztékes kovácsoló, hidegalakító, alumíniumsajtoló, valamint gumisütő szerszámok gyártása. Több éves tapasztalattal rendelkezik a műanyag fröccsöntő szerszámok területén is. A társaság iroda és szociális helység építése miatt nyújtotta be a pályázatot társaságunk segítségével az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológiafejlesztés keretében. A projekt a 2009-ben tervezett korszerű gyártócsarnok komplexum harmadik üteme volt. A fejlesztés befejezését követően a társaság azonnal használatba vette az új épületet, így már teljes az üzleti és gyártó csarnok. A fejlesztés eredményeként lehetősége nyílik a társaságnak a hatékonyabb ügyfélkiszolgálásra, tervezői- és tárgyalási munkafolyamatok helyben történő egyeztetéseire. Az új épületrész miatt a munkafolyamatok hatékony átszervezésre is lehetőség nyílik, ezáltal a fajlagos ráfordítások közvetett és közvetlen csökkentésére. A projekt fő célja megtartani az egyedi megrendelőket és nagy szériájú szerszámgyártásra új megrendelők felkutatása. A projektnek köszönhetően a társaság a jelenleg 12 fő alkalmazottat továbbra is foglalkoztatni tudja, valamint folyamatosan tudja emelni a személyi jellegű ráfordításait.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO