Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2017-01-25

A Magyar Bankszövetségnél jártunk vendégségben

Ügyvezetőnk, Glósz Andrea meghívást kapott a Magyar Bankszövetség rendezvényére, amelyen a bankszakma munkatársai, döntéshozói képviseltették magukat. A szakmai körben zajló rendezvényen szó esett a vállalkozások számára elérhető pénzügyi lehetőségekről, és megvalósítás megoldásairól.

 

A rendezvényen előadóként részt vett még Gedei Gábor, a GFP IH Pályázatkezelési és Stratégiai Főosztály kommunikációs szakembere, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program menedzsere. Az első előadást Gábor tartotta, amelyben egyrészt felvázolta a pályázatok technikai hátterét, másrészt betekintést engedett a háttérmunka mindennapjaiba, annak számos nehézségét megmutatva.

Ezután következett Glósz Andrea, ügyvezetőnk, egy átfogó és sok területre kiterjedő előadással. A téma a magyar vállalkozások számára elérhető pénzügyi támogatások, és azok feltételei. Elsőként a Magyar pályázati rendszer feltérképezésével kaptunk segítséget az eligazodásban, illetve a különböző vállalati szegmensbe tartozó cégek számára (kkv, nagyvállalat) milyen lehetőségek adottak a pénzügyi támogatások igénylésére, illetve az is szóba került, hogy egy Magyar vállalkozás a céljaihoz mérten hogyan döntse el, hogy a hazai, vagy a nemzetközi pályázati irányba induljon. A prezentáció végére a sok fontos részletből egy teljes kép állt össze, amelyre már támaszkodhat egy vállalkozás a döntéshozatalban.

Azon cégek számára, akik fejlesztéseik megvalósításához forráslehetőségek iránt érdeklődnek, érdemes a következő rendezvényen elcsípni Andi prezentációját. Egy rövid, 10-15 perces prezentációból is már kapunk egy nagyságrendi irányt, hogy céljainkhoz mérten merre érdemes elindulni.

Az előadás anyagát ide kattintva tudja letölteni.

Mikro-,kis-, és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok aktuális pályázati esélyei

Kutatás-fejlesztés és innováció a gyakorlatban

magyar-bankszovetseg

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO