Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.09.22

Másfél év után újabb tisztázó kérdés!

Még van remény azoknak a társaságoknak, akik ?Vállalati tanácsadói pályázatot? adtak be 2012-2013. év során és még mindig nem született döntés a pályázatukkal kapcsolatban.

 

Társaságunk segítségével több partnerünk is nyújtott be 2012 és 2013 folyamán pályázatot vállalati tanácsadási szolgáltatás igénybevételének támogatására. A közreműködő szervezet azonban néhány vállalat esetében a mai napig nem hozott döntést ezeknek a pályázatoknak az ügyében. Ezek a társaságok joggal hihetik, hogy a pályázataik már nem is kerülnek elbírálásra, figyelembe véve, hogy a ?Vállalati tanácsadói program? megvalósítására nyitva álló, meghosszabbított időszak is decemberben befejeződik. Ezek a társaságok azonban ne csüggedjenek! Társaságunk tapasztalta, hogy a közreműködő szervezet másfél év elteltével is kiír újabb tisztázó kérdést a már elfeledetnek hitt pályázatokhoz. Azonban azt nem lehet tudni, hogy ezeknek a pályázatoknak az esetleges pozitív döntés esetén, a támogatási szerződés megkötését követően megkezdhető megvalósítása, hogyan fog beleférni a december 31.-vel záruló időszakba.

Budapest, 2014. szeptember 21.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO