Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.17

Megújult a Mikrohitel Program

Akkor tud egy vállalkozás bankhitelt igénybe venni, ha a hitelintézet által támasztott feltételeknek megfelel. Az induló vállalkozások többsége, valamint számos további mikrovállalkozás így kiesik a kereskedelmi bankok érdekeltségi köréből. Számukra vehető igénybe 1992 óta az Országos Mikrohitel Program, amelynek feltételei most kedvezőbbek lettek.

 

A hitelt azok a Magyarországon működő vagy indítani kívánt vállalkozások vehetik igénybe, amelyeknek nincs köztartozásuk, tiszta a kölcsönfelvevői múltjuk, és rendelkeznek az üzletvitelhez szükséges valamennyi készséggel és képesítéssel. A hitel felhasználható eszközök, gépek, berendezések beszerzésére, más beruházások finanszírozására, infrastruktúra bővítésére vagy fejlesztésére, vagy akár kizárólag forgóeszköz finanszírozására. Összege legfeljebb 10 millió forint lehet. Saját erő megléte nem szükséges. A futamidő beruházási hitel esetén maximum 10 év, forgóeszközhitel esetén maximum 3 év. A kamat mértéke a mindenkori jegybanki alapkamat, jelenleg 3,9%. A hitelkérelemhez a hitel teljes futamidejére vonatkozó üzleti és pénzforgalmi tervet is mellékelni kell, illetve mindazon jogi, gazdasági és pénzügyi dokumentumokat, amelyek a vállalkozás eddigi működését mutatják be. A finanszírozás pénzügyi tanácsadással is párosul.

A támogatást a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány az országos megbízotti hálózatát képező Helyi Vállalkozói Központok közreműködésével nyújtja.

Budapest, 2014. július 17.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO