Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok

Minősített Gazdasági Tanácsadó

Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által regisztrált többes bankügynök. Társaságunkat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség is ajánlott tanácsadónak minősítette 2012-ben. Társaságunk több pénzintézet által ajánlott, minősített pénzügyi és gazdasági tanácsadó.

Társaságunk 1997-ben, az első 10 tanácsadó egyikeként kötött pénzügyi tanácsadói szerződést a hazai vállalati piac felé nyitó Magyar Külkereskedelmi Bankkal. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, a hazai pénzügyi közvetítői szakmai kialakulásának hajnalán. Társaságunk 2004-ben, az első 5 ajánlott tanácsadó egyikeként kötött pályázati tanácsadói szerződést a Budapest Bankkal. Komoly szakmai elismerésként értékeltük a szigorú szempontoknak való megfelelést, a hazai pályázati tanácsadói szakma formálódásának kezdetén. Társaságunkat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség ajánlott gazdasági tanácsadóként regisztrálta 2012-ben. Jelentős előrelépésként értékeltük, az ügyfeleink számára pénzügyi támogatást is biztosító szakmai minősítést. Társaságunkat a Magyar Nemzeti Bank regisztrálta többes bankügynökként, 2013-ban. Munkatársaink 90 százaléka nő. Tehetségük és kitartásuk egyik alapja sikereinknek. Ennek elismeréseként értékeltük, hogy ügyvezetőnket az Európai Unió által szervezett és támogatott "Legyél Vállalkozónő" elnevezésű kezdeményezés nagykövetévé választották. Partnereink 60 százaléka visszatérő ügyfél, 20 százalékukkal 10 évet is meghaladó múltra tekint vissza tanácsadói együttműködésünk.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ügyfeleink hosszú évek alatt kiérdemelt bizalmukkal megbízható gazdasági tanácsadóként minősítették társaságunkat. Minősített gazdasági tanácsadók lettünk.

Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO