Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.08

Munkahelymegőrzés támogatása pályázat

Számos részinformáció terjed a pályázati piacon a Munkahelymegőrzés támogatása pályázatról. Annak érdekében, hogy a pályázati lehetőségre vonatkozó adatok valóban azokhoz a vállalkozásokhoz jussanak el, amelyek számára a konstrukció megszületett, az alábbiakban röviden összefoglaljuk a pályázat célját és tartalmát.

 

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat a támogatási formát azon vállalkozások számára hozta létre, amelyek működésükkel összefüggő okokból egy vagy több, legalább 6 hónapja foglalkoztatott munkavállalótól felmondással lennének kénytelenek megválni. A támogatás célja a munkaviszony megszüntetésének elkerülése. Időtartama legfeljebb 1 év lehet, összege pedig a vonatkozó munkabér és szociális hozzájárulási adó együttes összegének 25-90 %-a, úgy, hogy ez nem haladhatja meg a kötelező legkisebb munkabér 150 %-át. A folyósítás havi periódusban történik. A munkáltatónak legalább a támogatott időtartammal megegyező időtartamú továbbfoglalkoztatást kell vállalnia az érintett munkavállalókkal kapcsolatban.

A támogatási kérelem dokumentumait a területileg illetékes Munkaügyi Kirendeltségtől kell igényelni, és oda is kell benyújtani. Az egyes kirendeltségek a támogatást önálló keretből biztosítják. Több kirendeltséggel egyeztettünk, aminek alapján megállapítható, hogy a támogatásra rendelkezésre álló keret vagy kimerült, vagy rövidesen kimerül, de jelezték, hogy számítanak új források megjelenésére. Azon vállalkozásoknak tehát, amelyek erre a támogatásra szorulnának rá, érdemes mielőbb informálódniuk.

Budapest, 2014. július 7.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO