Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.17

Munkatapasztalat-szerzés támogatása

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat munkahelyteremtésre vonatkozó támogatási konstrukciójának egyikéről (foglalkoztatás bővítését szolgáló bértámogatás) már írtunk. A másik bértámogatási konstrukció a szakképzettséggel rendelkező, pályakezdő álláskeresőket támogatja, részmunkaidős foglalkoztatás esetében is.

 

A támogatást azon munkaadók vehetik igénybe, amelyek vállalják szakképzettséggel rendelkező pályakezdő álláskereső(k) munkaviszony keretében történő foglalkoztatását napi legalább négy órás munkaidőben, legalább 1 év időtartamra. A támogatás célja a szakképzettséggel rendelkező pályakezdő álláskeresők megfelelő munkatapasztalatot nyújtó munkahelyen történő foglalkoztatásának elősegítése bérköltség támogatás nyújtásával. A támogatás időtartama legfeljebb 1 év, összege pedig a vonatkozó bruttó munkabér és szociális hozzájárulási adó együttes összegének 50-100 %-a. A folyósítás havi periódusban történik.

A támogatási kérelem dokumentumait a területileg illetékes Munkaügyi Kirendeltségtől kell igényelni, és oda is kell benyújtani.

Budapest, 2014. július 16.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO