Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
Munkatársaink
Munkatársaink

Andi és János 25 évvel ezelőtt alapították a Glósz és Társa Kft.-t. A társaság a kezdetektől fogva nyújt vállalkozások részére pénzügyi tanácsadói szolgáltatásokat. Működésünk során közel 2000 sikeres ügyet valósítottunk meg, és mintegy 250 milliárd forint közvetítésében vettünk részt. 

Ismerje meg munkatársainkat, akik a siker mögött állnak, és kérdés esetén forduljon hozzájuk bizalommal.

Glósz Andrea
Glósz Andrea
ügyvezető

mobil: +36 (30) 992 6156
e-mail: glosz.andrea@glosz.hu

Bemutatás: Andrea ügyvezetőként összefogja csapatunk munkáját, és a különböző rendezvényeken, konferenciákon Ő társaságunk arca és hangja. Tanácsadóként segíti ügyfeleink projektjeinek kialakítását, valamint a megvalósítás során a projektek menedzselésében is részt vesz. Ügyfeleinket képviseli az egyes Minisztériumok előtt, főként az egyedi kormányzati döntéseket igénylő beruházásokkal és a kiemelt kormányzati projektekkel kapcsolatban.

Kiss János József
Kiss János József
ügyvezető

mobil: +36 (30) 977 5932
e-mail: kiss.janos.jozsef@glosz.hu

Bemutatás: János innovációs és iparjogvédelmi tanácsadóként segíti ügyfeleink kutatás-fejlesztési és innovációs projektjeinek megvalósítását a projekt generálástól egészen a szellemi termék/prototípus védelméig. Részt vesz a szerzői jogi és iparjogi eljárások lefolytatásában, az innováció menedzsment oktatásban. Szabadalmi ügyvivőként képviseli ügyfeleinket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala előtt. Pénzügyi tanácsadóként részt vesz a projektekhez szükséges források megszerzésében, különösen a kereskedelmi bankok előtt folyó eljárásokban.

Kissné Pap Krisztina
Kissné Pap Krisztina
Projektmenedzser, tanácsadó

mobil: +36 (30) 352 3305
e-mail: kissne.pap.krisztina@glosz.hu

Bemutatás: Kriszti projektmenedzserként a projektek célirányos és hatékony megvalósítását felügyeli, tanácsadóként részt vesz a pénzügyi projektek kivitelezésében, a helyszíni ellenőrzések gyors és eredményes lebonyolításában, illetve, a beérkező és kimenő számlák kontrollját végzi.

Tóth Emese
Tóth Emese
tanácsadó

mobil: +36 (30) 466 5227
e-mail: toth.emese@glosz.hu

Bemutatás: Emese pénzügyi tanácsadóként segíti ügyfeleink projektjeinek sikeres megvalósítását a projekt bármely szakaszában. Függetlenül attól, hogy kutatás-fejlesztési vagy más jellegű projekt kerül megvalósításra segít a forrásszerzésben, a projektek elszámolásában. A kutatás-fejlesztési területen szerzett tapasztalataival hozzájárul ügyfeleink K+F projektjeinek pénzügyi és számviteli oldalon történő hatékony kezeléséhez, segít a létrejövő szellemi vagyon értékelésében.

Egri Adrienn
Egri Adrienn
tanácsadó

mobil: +36 (30) 535 4822
e-mail: egri.adrienn@glosz.hu

Bemutatás: Adrienn pénzügyi tanácsadóként segíti ügyfeleinket a projektjeik finanszírozásának megteremtésében. Segítséget nyújt a tervezett projekthez szükséges finanszírozási lehetőségek feltárásában, a finanszírozási dokumentáció elkészítésében és a lebonyolítási folyamatban egészen a jóváhagyó döntésig. Széleskörű szakmai tapasztalatokkal rendelkezik a külpiacra jutási projektek megvalósítása területén.

Zsombók András
Zsombók András
tanácsadó

mobil: +36 (30) 640 3545
e-mail: zsombok.andras@glosz.hu

Bemutatás: András innovációs tanácsadóként segíti partnereink kutatás-fejlesztési és innovációs projektjeinek kezelését egészen a projekt megfogalmazásától és szakmai tervezésétől kezdve a létrejövő eredmények dokumentálásáig. Az innovációs projektek során szerzett tapasztalataival segíti a K+F ötletek újdonság,- szabadalmaztathatósági,- és szabadalomtisztasági vizsgálatát egyaránt, valamint segítséget nyújt a projektek kutatás-fejlesztési minősítésének megszerzésében.

Glósz Tibor
Glósz Tibor
ügyintéző, projektmenedzser

mobil: +36 (30) 573 5785
e-mail: glosz.tibor@glosz.hu

Bemutatás: Tibor feladata társságunk adminisztrációs tevékenységének ellátása, a mindennapi működési feltételeink zavartalan biztosítása. Emellett segítséget nyújt a kollégáknak az ügyfelek projektjeinek dokumentálása területén.

Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO