Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2016.01.06

85 millió Ft vissza nem térítendő támogatás technológiafejlesztésre!

Az ERTL Faipari Kft. 85 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Glósz és Társa Kft. által elkészített kapacitásbővítésre irányuló pályázat keretében, a közel 190 millió Ft összköltségű fejlesztéséhez.

 

A 2001-ben alapított Ertl Faipari Kft. elsősorban egyedi modern, minőségi szálloda-, áruház berendezés, iroda-, szoba- és konyhabútorok kivitelezésével és értékesítésével foglalkozik. A társaság árbevételének 77 %-a export tevékenységből származik, ezért fel kell tudnia venni a versenyt a külföldi konkurens vállalatokkal szemben is, akik jobb technológiai bázisokkal rendelkeznek, és hatékonyabb termelésre képesek.  A megrendelőket egyre magasabb minőségű termékekkel, és egyre gyorsabb átfutási idővel kell kiszolgálni. Ennek megfelelően került kialakításra a társaság stratégiai iránya, amit elsődlegesen a termelés hatékonyságának javítására építenek, ehhez azonban jelentős hatékonyságjavító beruházásokat kell végrehajtania.

A beruházás során beszerzendő korszerű eszközök, gyártó berendezések, a termelésirányító rendszer, és a használathoz szükséges hardverek, az anyagmozgatáshoz és a csomagoláshoz szükséges géppark megvásárlásához a társaság pályázati támogatást vesz igénybe. A Glósz és Társa Kft. által elkészített pályázat pozitív elbírálást nyert, így megnyílt az út a fejlesztés végrehajtásához.

A technológiai fejlesztésnek köszönhetően lerövidül a megrendelések átfutási ideje, bővül a gyártási kapacitás, csökken az előállítás során keletkező hulladék és selejt mennyisége, nő az egyes termékek minősége, nagymértékben csökkenek az anyagmozgatásból származó sérülések, nő az előállított termékek mennyisége. Összességében javul a társaság termelési és kiszolgálási hatékonysága, melynek következtében nő a társaság árbevétele.

 

pályázat

pályázat írás

pályázat készítés

vissza nem térítendő támogatás

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO