Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2016.02.18

EU-pályázati támogatást nyert az Open Family Trade ’96 Bt.!

A bútorlap szabászattal és értékesítéssel foglalkozó társaság 62.435.699 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Glósz és Társa Kft. által elkészített sikeres pályázatnak köszönhetően.

 

Az Open Family Trade ’96 Bt. 1996-ban alapított családi vállalkozás. A társaság bútorlap szabászattal és értékesítéssel foglalkozik, de a szolgáltatásainak palettáján szerepelnek még a bútorlapokkal végzett utómunkálatok is, úgymint élzárás, duplungolás, ragasztás. A társaság Miskolcon és vonzáskörzetében teljesen lefedi a piacot.

A társaság a kiváló minőségű termékeinek, a megbízható megmunkálásának köszönhetően folyamatosan növekszik, aminek következtében elérte a jelenlegi termelési kapacitásainak maximumát, így további növekedés csak a jelenlegi fejlesztés megvalósításával érhet el.

A fejlesztés fő iránya egy táblafelosztó berendezés beszerzése, mely beszerzés által bővül a termelési kapacitás, megnyílik a lehetőség  a megnövekedett megrendelések professzionális kiszolgálására, és mindezek által a társaság meg tudja tartani jelenlegi vezető piaci szerepét.  


  A fejlesztés hatására növekszik az árbevétel, az anyagmozgatás megszüntetésével csökken a selejt nagysága, ezáltal csökken az anyagköltség is, valamint a társaság a fejlesztéssel 4 új munkahelyet is létrehoz.

pályázat

pályázat írás

pályázat készítés

vissza nem térítendő támogatás

EU-támogatás

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO