Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2016.02.01

108.020.935 Ft összegű pályázati támogatás a Vákuum Hőkezelő Kft.-nek!

A 100%- ban magyar tulajdonú Vákuum Hőkezelő Kft. most valóban kincset talált kincsesbányai telephelyén a vissza nem térítendő támogatás elnyerésével.

 

A 2000-ben megalakult Vákuum Hőkezelő Kft. elsősorban acél és fém alkatrészek hőkezelésével és kérgesítésével foglalkozik. A társaság specialistája az ipart kiszolgáló szerszámgyártás számára hasznos, magasan ötvözött acélok vákuum alatt történő hőkezelésének. A társaság évek óta egyre dinamikusabban fejlődik. Sikerének kulcsa a sokéves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező dolgozók partnerközpontú szemlélete és a folyamatos fejlesztések hatására a minőségi végtermék kibocsátása.  A társaság ma Magyarországon a hőkezelés piacvezető szereplőjévé vált. A társaság a hazai megrendelések mellett, az elmúlt évek során megkezdte az értékesítést Szlovákiába és Ausztriába is.

A Vákuum Hőkezelő Kft. a jelenlegi fejlesztés keretében be kíván szerezni egy olyan hőkezelő berendezést, ami a cementálási eljárással előállított acéltermékek gyártását teszi lehetővé.

A fejlesztés hatására új piaci lehetőségek megnyílását várja. A kiváló termékminőség elérésével a társságnak lehetősége nyílna akár autóipari beszállítóvá válni. A versenyképesség szempontjából kiemelkedően fontos az új berendezés üzembe állítása, mivel jelenleg Magyarországon egy vállalat sem rendelkezik ilyen típusú berendezéssel. Ezzel a társaság jelentős verseny előnyre tenne szert a hazai konkurens vállaltok körében.

pályázat

pályázat írás

pályázat készítés

vissza nem térítendő támogatás

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO