Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.01.29

Nyugat-magyarországi területi képviselet megnyitása

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy Balogh Norbert pénzügyi tanácsadó, társaságunk nyugat-magyarországi területi képviselője, 2014. februártól megkezdi munkáját! Az újabb területi képviselet megnyitására, a 2013-ban megkezdett hálózatfejlesztés részeként került sor.

 

Társaságunk 2013-ban kezdte meg a területi képviseleti rendszer kialakítását. Tapasztalataink szerint, partnereink magas szintű kiszolgálása elsősorban olyan helyi szakemberekkel biztosítható, akik helyben, partnereinknél tudnak szembe nézni a problémákkal, és akik helyben, partnereinknél tudják kivitelezni a megoldást! Ahogy a mondás tartja: ?Helyi szakemberek értik meg igazán, a helyben élők problémáját!?. Balogh Norbert pénzügyi tanácsadó kollégánk széleskörű pénzintézeti és pénzügyi tanácsadói gyakorlattal rendelkezik. Feladata a nyugat-magyarországi partnereink hatékony kiszolgálásához szükséges feltételek biztosítása. Helyben él, ezért nyugat-magyarországi partnereink részére az év minden napján elérhető közelségben van.

Társaságunk kelet-magyarországi képviselete 2013. márciusban kezdte meg munkáját. Az új területi képviselet felállítására az elmúlt 9 hónap kedvező tapasztalatai alapján került sor.

Budapest, 2014. január 28.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO