Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.09.02

Óvoda megnyitó, társaságunk jól tervezett projektmenedzsmentjének köszönhetően!

A Budapest Főváros VI. Kerület Terézváros Önkormányzata 189,96 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a ?Nevelési intézmények fejlesztése? pályázati kiíráson, a ?Budapest VI. kerület Munkácsy Mihály utca 10. sz., 28359. hrsz. alatti óvoda rekonstrukciója és bővítése? című projekt megval

A Budapest Főváros VI. Kerület Terézváros Önkormányzata 189,96 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Nevelési intézmények fejlesztése pályázati kiíráson, a Budapest VI. kerület Munkácsy Mihály utca 10. sz., 28359. hrsz. alatti óvoda rekonstrukciója és bővítése? című projekt megvalósításához.

 

2014. szeptember 01- napon, a rossz idő ellenére sikeresen lezajlott a felújított óvoda megnyitása, a gyermekek részére történő átadása. Az óvoda felújítása során az épület rekonstrukciója, akadálymentesítése mellett, az újonnan épített szinten 3 új csoportszoba került kialakításra.   A végrehajtott projektnek köszönhetően az újonnan épült 3 csoportszoba 60 további kisgyermek, és a már az óvoda védelmét élvező gyermekek optimálisabb környezetben történő elhelyezését teszi lehetővé. Társaságunk projektmenedzserként vesz részt a lebonyolításban. A projektmenedzsment az erőforrások szervezése és azok irányítása, amelynek célja, hogy az erőforrások által végzett munka végeredményeként egy adott idő- és költségkereten belül eredményesen teljesüljenek a projekt céljai. A végső cél a megvalósított projekthez a vissza nem térítendő támogatás lehívása. Az ünnepélyes megnyitó a sikeres projektmenedzsment egy újabb sikeres lépése.

Budapest, 2014. szeptember 02.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO