Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.12.11

Pályázati támogatás sikeres lehívása az East-Milk Kft.-nél!

Az East-Milk Kft. társaságunk segítségével sikeresen pályázott és nyert 15.000.000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást az NFA-2014-KKV kódjelű munkahelyteremtő beruházások támogatására kiírt pályázati rendszer keretein belül.

 

A társaság meghatározó tevékenysége a tejtermék kereskedelem. Ezen a területen a társaság piaci részesedésének becsült aránya 4-5%. Az East-Milk Kft. jelentős forgalmat bonyolít az ?iskolatej program? keretében. A megrendelések teljesítéséhez új pasztör üzemcsarnokot alakított ki Porcsalmán Az új üzemcsarnok gyártástechnológiájának fejlesztéséhez kapcsolódik a pasztör és fölözőgép beszerzése, mely jelen támogatás igénybevételével valósult meg. A társaság a fejlesztéseket követően alkalmassá válik arra, hogy nagy mennyiségben és választékban szállítson termékeket megrendelőinek, valamint a bérgyártásból a saját gyártásra történő átállása magasabb jövedelmezőséget biztosít. A beruházással 6 új munkahely is létesült.

A pályázat társaságunk segítségével történő sikeres elszámolását követően a támogatás összege átutalásra került az East-Milk Kft. számlájára.

Budapest, 2014. december 10.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO