Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.08.07

Pályázatok augusztusban

A pályázatokkal kapcsolatos hírek jelenleg egyre kedvezőbbnek tűnnek. Várhatóan az eredetileg tervezettnél korábban, már augusztusban sor kerül az új uniós fejlesztési időszak első pályázatainak megjelenésére.

A pályázatokkal kapcsolatos hírek jelenleg egyre kedvezőbbnek tűnnek. Várhatóan az eredetileg tervezettnél korábban, már augusztusban sor kerül az új uniós fejlesztési időszak első pályázatainak megjelenésére.

 

Rákossy Balázs államtitkár a Kossuth Rádióban július 29-én megerősítette az információt, ami szerint a mikro-, kis- és középvállalkozásokat érintő Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében kiírásra kerülő pályázatok nem októberben jelennek meg, hanem várhatóan még a nyár végén, az ősz elején. Az egyes pályázatokat a KKV szektor tagjai beruházásokra és fejlesztésekre vehetik igénybe. Bár az operatív programokkal kapcsolatos egyeztetések az Európai Bizottsággal még nem zárultak le, a kormány a nemzetközi és hazai gyakorlatnak megfelelően még a bizottság jóváhagyása előtt megelőlegezi a forrást a költségvetés terhére.

A közleményben az államtitkár célterületként a járműipart, az élelmiszeripart, az elektronikát, a logisztikát és a turizmust emelte ki, mint nagy hagyományokkal rendelkező és magas hozzáadott értéket képviselő iparágakat. A pályázatok megjelenéséről azonnal hírt adunk.

Budapest, 2014. augusztus 07.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO