Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.04.08

PÁTOSZ konferencia az új pályázatokról

A Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetsége nagy érdeklődést kiváltó konferenciát tartott 2014. április 1-én az új pályázati rendszert érintő aktuális kérdésekről. A konferencián Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökségi Hivatal államtitkár-helyettese tájékoztatta a résztvevőket az új pályázati rendszerrel kapcsolatos tudnivalókról.

 

Társaságunk alapító tagja, Glósz Andrea ügyvezetőnk pedig elnökségi tagja a Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetségének. A 2003 óta működő szakmai szövetség, jelentős erőfeszítéseket tesz a pályázati területen működő szakemberek tájékoztatásáért, a pályázati tanácsadói szakma színvonalának fejlesztéséért. A Szövetség a Nemzetek Házában tartott konferenciát 2014. április 1. napján, amelyen meghívott eladóként részt vett Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökségi Hivatal államtitkár-helyettese is. Előadásában áttekintette az intézményi rendszert érintő változásokat, valamint az új operatív programok már ismert részeit. Tájékoztatása szerint a pályázati rendszerben több egyszerűsítés várható, a pályázatok lebonyolítási folyamata alapjaiban nem változik meg. A pályázati tanácsadói szakma nagy megnyugvására, továbbra is megmarad a lehetőség a vállalkozói pályázatok bonyolításában való részvételre. Az új pályázati kiírások megjelenése 2014. október hónapban várható. Az is elképzelhető, hogy a Kormány magyar költségvetési forrásokra alapozva is meghirdet pályázatokat az ezt megelőző időszakban, a gazdasági fejlődés gyorsítására. Ennek a részletei azonban még nem ismertek. A konferencia széles sajtónyilvánosság előtt zajlott, ezért az elhangozott előadások tartalma a köz- és a kereskedelmi médiákban is bemutatásra került.

Budapest, 2014. április 6.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO