Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2015.01.15

Professzionális technológiai-, és raktárkapacitás fejlesztés a DUNSZT Kft-nél!

A DUNSZT Iparcikk Gyártó és Kereskedelmi Kft. több mint 60 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból. A projekt a ?Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára? pályázati kiírás keretében valósul meg. A projekt összköltsége meghaladta a 121 millió forintot. A Glósz és Társa Kft. a pályázat elkészítésében, az elszámolási dokumentáció benyújtásában, valamint a projektmenedzsmenti feladatokban és az utókezelési munkálatok elvégzésében segíti a társaságot.

 

A társaság családi tulajdonban lévő, 25 éves múltra visszatekintő, műanyag termékek, elsősorban műanyag vödrök gyártásával foglalkozó társaság. A projekt technológiai- és raktárkapacitás fejlesztésére irányult, amelynek segítségével a társaság raktározási kapacitása és gyártási volumene növelhetővé vált. A társaság a verseny- és adaptációs képességének folyamatos javítására törekszik, melynek az önköltségi szintek csökkentése és a gyártási volumen növelése mellett a hatékonyság javítása az elsődleges célja. A piaci igényekhez való alkalmazkodás mellett a vevői igények minél magasabb szintű kiszolgálására törekszik a társaság, ennek érdekében valósította meg technológiai fejlesztését, melynek segítségével jelentős lépést tud tenni a versenyképességének további növelésének érdekében. A projekt során megépítésre került egy 434,92 m2 alapterületű raktár és előkészítő csarnok a társaság tulajdonában lévő területen található gyártócsarnok mellett. Az új épület lehetőséget biztosít a társaság raktározási és gyártási kapacitásának bővítésére. Az eszközbeszerzés során 1 db Arburg műanyag fröccsöntőgép 420C 1000-290 Golden Edition, 2 db Wittman W808 termékeltávolító szervo robot, 1 db PSM-1862/560 ml edény fröccsöntő szerszám, 1db PSM-1861/280 ml fedél fröccsöntő szerszám és 1 db Arburg Allrounder 470H 1000-400 műanyag fröccsöntőgép került beszerzésre és üzembe helyezésre. A fejlesztés befejezését követően a társaság azonnal használatba tudta venni a 434,92 m2 alapterületű raktárat és előkészítő csarnokot, valamint a mindennapi munkafolyamatokba azonnal beépítésre kerültek a beszerzésre került gépek

Budapest, 2015.01.14

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO